Serre Eindhoven

Een serre in Eindhoven zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw tuin en het buitenleven kunt genieten. Wij van PVS Buitenleven helpen u graag met het creëren van een prachtige tuinkamer, waarin u zowel de zomer als winter kunt doorbrengen. U zult door middel van een serre een grotere woonruimte realiseren en meer van de natuur in uw tuin kunnen genieten, zonder dat u last heeft van de verschillende weersomstandigheden.

Wij van PVS Buitenleven vinden het belangrijk dat we zo veel mogelijk mensen kunnen laten genieten van hun tuin. Daarom heeft u bij ons altijd keuze uit een groot assortiment aan serres. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen die zelfs kant-en-klaar geleverd kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een serre in Eindhoven volledig op maat te laten maken. Kortom, bij ons is heel veel mogelijk! Wij hopen in ieder geval dat u dat u zo snel mogelijk kunt gaan genieten in uw serre. Heeft u vragen over ons? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust in kijkje op onze website!

Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u persoonlijk het gesprek aan, zodat we een serre kunnen realiseren aan de hand van uw eigen wensen en behoeftes. U bent bij ons gegarandeerd van de beste kwaliteit serres, gemaakt van duurzame materialen met en lange levensduur.

Serre Eindhoven

Soorten serre in Eindhoven

Wij hebben verschillende soorten serre beschikbaar die wij onder andere in de omgeving van Eindhoven kunnen plaatsen.

Aluminium Serre Eindhoven

De aanschaf van een aluminium veranda in Eindhoven hoeft niet duur te zijn. Zeker niet wanner u deze koopt bij PVS Buitenleven. Voor een aluminium serre geldt precies hetzelfde. Wij hebben serres beschikbaar in diverse modellen en prijsklassen. Hierdoor kan iedereen genieten van een prachtige veranda of serre in Eindhoven.

Glazen serre Eindhoven

Liever glas in plaats van aluminium? Ook dat is bij ons mogelijk. Onze glazen serres zijn gemaakt van aluminium, maar zijn volledig voorzien van glas. Hierdoor blijft u altijd een goed zicht behouden en lijkt het net alsof u gewoon buiten zit. De glazen serres hebben de mogelijkheid om glazen schuifwanden erin te laten monteren. Deze zorgen ervoor dat u in de zomer gemakkelijk de wanden open kunt schuiven en hierbij de frisse lucht kunt binnenlaten. In de winter zorgen deze schuifwanden ervoor dat de warmte niet ontsnapt en kunt u dus buiten blijven zitten.

Al onze producten en diensten

Veranda en overkapping

Tuinmeubelen

Hovenier

Onze showroom

Ontdek de voordelen van onze gesloten serres

Een serre in Eindhoven kent een aantal voordelen. Allereerst zult u het hele jaar kunnen genieten van uw tuin. Wanneer het regent, zit u droog, wanneer de zon schijnt zit u in de schaduw en wanneer het waait zit u beschut. U kunt door middel van een serre uw woonkamer verlengen en zo de leefruimte van uw woning vergroten. Ook werkt een serre isolerend voor uw woning en zal het de waarde van uw woning doen stijgen. Kortom, een investering in een serre Eindhoven is het zeker meer dan waard. Wilt u weten of het ook mogelijk is om een serre aan uw woning te monteren? Neem dan gerust contact met ons op!
Vraag offerte aan

Vraag offerte aan

Interesse in een op maat gemaakte veranda of overkapping? vraag dan vrijblijvend een offerte aan!
serre eindhoven

Serrebouwer Eindhoven

PVS Buitenleven uit Den Bosch is een serrebouwer die ook regelmatig in Eindhoven en Breda serres plaatst. Wij hebben al heel wat ervaring op dit gebied en weten dus ook wat belangrijk is bij het kiezen van een serre. Graag informeren wij u hierover tijdens een bezoek aan de showroom. Ook is het mogelijk om een order te plaatsen via onze online webshop, waarbij u de keuze kunt maken uit verschillende modellen.

Onze bouwpakketten bestaan uit alle benodigde materialen voor serrebouw, waaronder grillo panelen en de bevestigingsmaterialen. Heeft u liever wat extra hulp bij het plaatsen van een serre? Dan kunnen wij een specialist laten langskomen, die u hierbij helpt. Dit wordt natuurlijk vakkundig en met uiterste precisie uitgevoerd.

0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen

Waarom een serre bij PVS Buitenleven

De serre is een ideale ruimte waarin u optimaal kunt gaan genieten van uw tuin en het buitenleven. In de afgelopen jaren heeft de serrebouw zich behoorlijk ontwikkeld en dit heeft ervoor gezorgd dat serres van tegenwoordig er heel anders uitzien dan 20 jaar geleden. Ook zijn hierbij veel mogelijkheden op het gebied van materialen, kleuren en de mate van luxe. Dit heeft u natuurlijk allemaal zelf in de hand. Ook hierbij heeft u de keuze uit verschillende aanpassingen, waaronder schuifwanden en glazen daken. Lukt het niet om een serre in een keer te betalen? Wij denken graag met u mee en bieden verschillende gespreid betalen opties. Middels een adviesgesprek kunnen wij dit verder met u bespreken. Wij hopen in ieder geval dat we u kunnen helpen met een serre in Eindhoven.

Woont u niet in Eindhoven, maar bent u toch geïnteresseerd in een serre? Wij zijn ook actief voor serrebouw in Rotterdam en Amersfoort.

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!