Bridge vouwdak

Het Bridge vouwdak past overal, maar het is zeker een aandachtstrekker voor het terras van een horecagelegenheid. Door de moderne en exclusieve uitstraling wil iedereen het beste plekje op het terras van uw zaak of uw tuin. Met de Bridge kunt u eenvoudig schakelen tussen zon en schaduw, waardoor u op elk moment kunt genieten van het buitenleven.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

De Bridge van Palmiye Benelux is een vrijstaande pergola met vouwdak. De pergola is speciaal ontworpen voor grote oppervlakten. Het is dan ook een perfecte overkapping voor een horecagelegenheid of een plek waar grote gezelschappen terecht kunnen. De overkapping bedient u heel eenvoudig met een afstandsbediening.

  • Kleur Alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 13 meter*
  • Plaatsing Vrijstaand
  • Maximale Uitval 12 meter*
  • Koppelbaar *De Bridge is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

Verlichting

Verlichting is belangrijk voor uw overkapping. Ten eerste kunt u met licht sfeer creëren. Gaat u bijvoorbeeld voor gedimd licht voor rustige zomeravonden of houdt u juist van heldere verlichting om zo lang mogelijk buiten te kunnen zitten? Ten tweede zorgt het voor optimaal gebruik van uw overkapping, zodat u niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds van uw overkapping kunt genieten.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten verlichting en heeft u de keuze tussen Led lichtlijnen of puntverlichting. Deze wordt in het doek verwerkt.

Verlichting

Waterafvoer

In Nederland moeten we altijd rekening houden met regenachtig weer, dus ook bij het plaatsen van de overkappingen letten we hierop. Regenwater wordt bij het Bridge vouwdak eenvoudig afgevoerd dankzij het afvoersysteem. Het water wordt verzameld en vervolgens naar de regengoot geleid. Dit alles is zorgvuldig weggewerkt in de pergola.
Waterafvoer vouwdak

Maximale stevigheid

Stevigheid van de constructie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is de pergola zo vormgegeven dat hij maximale stevigheid heeft en windbestendig is.
Maximale stevigheid

Somfy motoren

Al rmeer dan een halve eeuw ontwikkelt Somfy producten voor slim wonen, waaronder motoren. Dejarenlange ervaring van Somfy zorgt ervoor dat de motoren enorm betrouwbaar zijn. Palmiye Benelux werkt dan ook graag met de producten van Somfy. Ook het gebruiksgemak is een groot pluspunt: met één druk op de knop bedient u eenvoudig uw zonwering.
Somfy

Beweging van het doek

Uw overkapping naar uw wensen aanpassen is heel eenvoudig. Met een druk op de afstandsbediening opent of sluit u het doek van deze pergola. Zo geniet u volop van de zon bij mooi weer. Mochten de weersomstandigheden tegenvallen, dan sluit u het doek en kunt u alsnog buiten genieten.
Doek beweging

Hoogwaardige plafonddoeken

Voor onze plafonddoeken kunt u kiezen uit verschillende kleuren, patronen en materialen. Het doek is een belangrijk onderdeel van de overkapping. De plafonddoeken van Palmiye Benelux zijn met zorg en toewijding gemaakt door partners in Amerika en Europa. De plafonddoeken van Palmiye Benelux zijn waterdicht en gemaakt en hebben een hoge kwaliteit.  Bovendien geniet u vijf jaar garantie tegen schimmel of verkleuringen.
Doeken

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze producten? Vraag dan  via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan.