Coral vouwdak

De Coral kenmerkt zich door een fraai rond aflopend dak. Met gemak opent of sluit u het waterafstotende en zonwerende doek. Daarmee is deze pergola geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden. De Coral is perfect af te stemmen op uw omgeving. Door het Coral vouwdak uit te breiden met glazen schuifwanden maakt u deze terrasoverkapping bovendien winterproof. Bekijk hier alle soorten vouwdaken waar wij over beschikken.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

De Coral is kenmerkend aan het rond aflopend dak. Hiermee opent of sluit u met gemak het waterafstotende en zonwerende doek. Hierdoor is deze pergola uitermate geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden. U kunt de Coral perfect afstemmen op uw omgeving. Bovendien maakt u met de toevoeging van glazen schuifwanden deze terrasoverkapping winterproof.

  • Kleur Alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 13 meter
  • Plaatsing Muurmontage
  • Maximale Uitval 8 meter

Verlichting

Creëer de perfecte ambiance voor wanneer de zon onder gaat en de avond van start is. Met onze verlichting geniet u nog lang van uw tuin na het ondergaan van de zon. Onze Led-verlichting is te verkrijgen in verschillende mogelijkheden, variërend van heldere verlichting tot sfeervol dimlicht. Bovendien is deze verlichting eenvoudig te bedienen met uw afstandsbediening of smartphone. U kunt hierbij kiezen uit Led-lichtlijnen of puntverlichting, die beide zijn verwerkt in het coral vouwdak.
Verlichting Coral Vouwdak

Somfy motoren

Onze Somfy motoren zorgen ervoor dat u met een druk op de knop het doek van uw vouwdak opent. Al ruim 50 jaar ontwikkelt Somfy deze oplossingen voor ‘slim wonen’.

 

Somfy

Waterafvoer

Ook tijdens de regen kunt u zorgeloos blijven genieten onder uw overkapping. Het water op het doek wordt namelijk eenvoudig afgevoerd, door gebruik te maken van het afvoersysteem. Dit systeem is zorgvuldig weggewerkt in een pergola en het water wordt verzameld en afgevoerd naar de regengoot.
Waterafvoer vouwdak

Maximale stevigheid

Stevigheid is belangrijk uitgangspunt geweest bij het ontwerpen van de constructie. Daarom is de constructie van de pergola zo ontworpen dat u maximale stevigheid en windbestendigheid geniet.
Maximale stevigheid

Doek mogelijkheden

Voor ieder vouwdak terrasoverkapping is het doek een essentieel onderdeel. De vouwdak terrasoverkappingen zijn gemaakt met hoogwaardige en waterdichte plafonddoeken die zorg en aandacht gemaakt zijn door partners vanuit Europa en de Verenigde Staten. Hierbij heeft u de keuze uit een breed scala aan materialen, kleuren en patronen. Daarnaast heeft u standaard vijf jaar garantie tegen verkleuring en schimmel.
Doeken

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geraakt na het zien van onze producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.