Satin-S vouwdak

Niet elk design hoeft ingewikkeld een een technisch hoogstandje te zijn. Het Satin-S vouwdak is hier het beste voorbeeld van. Dit is namelijk een strakke en verfijnde pergola met vouwdak die zorgt voor optimaal comfort. Het vouwdak is onder alle weertypen te gebruiken en het ontwerp is toe te passen bij ieder type huis of terras. Dit maakt het dan ook een zeer populair en makkelijk in te zetten vouwdak.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Deze pergola wordt gekenmerkt door de rechte en horizontale structuur van het dak. Daarnaast heeft het Satin-S vouwdak een verfijnde uitstraling en biedt dit alle comfort. Er is hierbij aan alles gedacht. Onder andere is de afwatering strak weggewerkt in het horizontale profiel. Op deze manier ben altijd beschermd tegen de regen en de zon ook wanneer het doek dicht is. Na het openen van het doek van deze vouwdak pergola, kunt u volop genieten van het weer. Door de vele beschikbare opties zult u altijd de perfecte match voor uw situatie vinden.

 

 

  • Kleur Alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 8 meter*
  • Plaatsing Vrijstaand / Muurmontage
  • Maximale Uitval 6 meter*
  • Koppelbaar *De Satin-S is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

Hoogwaardige plafonddoeken

Het doek is een essentieel onderdeel voor ieder vouwdak terrasoverkapping. Onze plafonddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn waterdicht. Deze doeken zijn met veel zorg en aandacht gemaakt door partners in onder andere Europa en de Verenigde Staten. Bij deze doeken kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren, materialen en patronen. De doeken zijn ook sterk beschermd tegen zowel verkleuring als schimmel van buitenaf, en daarom ontvangt u hier ook een garantie op van vijf jaar.
Doeken

Verlichting

Met de verlichting mogelijkheden creëert u de perfecte ambiance wanneer de zon onder gaat. Bovendien kunt u zo langer genieten van buiten. De Led verlichtingsmogelijkheden bieden de perfecte uitkomst en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Ze zijn variërend van heldere verlichting tot sfeervol dimlicht. U kunt de verlichting eenvoudig bedienen met een afstandsbediening of smartphone. Hierbij kunt u kiezen uit lichtlijnen of puntverlichting, beide zijn verwerkt in het doek.
Verlichting

Somfy motoren

Door de betrouwbare motoren van Somfy kunt u met een knop het doek van het vouwdak openen. Al ruim 50 jaar is Somfy bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor ‘slim wonen’. Deze combinatie van innovatie en duurzaamheid, zorgt voor een sterk en eenvoudig te bedienen overkapping.
Somfy

Elegant design

In de pergola met vouwdaken zijn kleine details zorgvuldig en nauwkeurig vormgegeven. Samen draagt dit bij aan een eleganter design en zijn de roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven onzichtbaar weggewerkt.
Weggewerkte montage

Beweging van het doek

U kunt het doek van de pergola eenvoudig openen met de bijgeleverde afstandsbediening. U kunt op deze manier volop genieten van de zon bij mooi weer. Bij tegenvallende weersomstandigheden kunt u het doek sluiten. Op deze manier bent u dan optimaal beschermd tegen neerslag.
Doek beweging

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geraakt na het zien van onze producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.