Gala vouwdak

Elegant en grotesk zijn de kenmerken die centraal staan bij de Gala. Met dit vouwdak zorgt u er niet alleen voor dat uw gasten geëntertaind blijven, maar zorgt u ook nog voor een stijlvolle ambiance. Dit vouwdak is ontworpen en gemaakt voor grote oppervlaktes. Hierdoor is dit perfect thuis toe te passen, maar ook perfect om toe te passen binnen een horecaonderneming. Het Gala vouwdak is geschikt voor ieder weertype en elk seizoen. Bovendien kunt u de Gala omtoveren tot een uitschuifbare serre door de zijkanten af te sluiten met wandsystemen.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

De Gala pergola met vouwdak van Palmiye Benelux is de perfecte oplossing voor situaties met grote gezelschappen. Deze Gala pergola laat u en uw gasten volop genieten van een buitengewone totaalervaring. Ook tijdens evenementen kunt u deze pergola met vouwdak inzetten. Deze kan er dan voor zorgen dat evenementen doorgaan zelf als het weer dit niet toelaat. De Gala zorgt namelijk voor een waterdichte en tochtvrije bescherming van uw gasten tijdens het evenement. Is het slechte weer voorbij en wilt u weer genieten van het heerlijke weer? Dan opent u de overkapping eenvoudig. Ook b in u thuis kan dit een ideale overkapping zijn en kunt u deze zelfs uitbreiden tot een inschuifbare serre met diverse wandsystemen.

 

  • Kleur Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 13 meter*
  • Plaatsing Vrijstaand
  • Maximale Uitval 20 meter*
  • Koppelbaar *De Gala is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

Verlichting

Terwijl de zon ondergaat kunt u alsnog heerlijk genieten van uw Gala vouwdoek. Met de ingebouwde verlichting biedt dit namelijk niet alleen als een lichtbron in de avond, maar creëert dit ook nog eens een perfecte ambiance. Ook voor horeca gerelateerde evenementen kan dit perfect worden ingezet en een oplossing bieden. De verlichting voor deze vouw doeken is variërend van heldere verlichting tot sfeervol dimlicht. U kunt de verlichting eenvoudig bedienen met de bijgeleverde afstandsbedieining of uw smartphone. De verlichting is nauwkeurig en op correcte wijze verwerkt in het doek.

 

Verlichting

Hoogwaardige plafonddoeken

Het doek is voor ieder vouwdak terrasoverkapping essentieel. De gebruikte doeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en vooral waterdicht. Deze plafonddoeken zijn met zorg en aandacht gemaakt door partners afkomstig uit zowel Europa als de Verenigde Staten. Hierbij heeft u een keuze aan een breed scala aan kleuren, materialen en patronen. Daarnaast heeft u vijf jaar garantie tegen verkleuring van en schimmel op de doeken.
Doeken

Somfy motoren

Met één druk op de knop opent u het doek van uw vouwdak. Dat komt dankzij de betrouwbare motoren van Somfy. Al ruim 50 jaar ontwikkelt Somfy oplossingen voor ‘slim wonen’. Daarom werkt Palmiye Benelux graag met de oplossingen van Somfy, zodat u uw overkapping eenvoudig bedient.
Somfy

Waterafvoer

Regen of zonnenschijn, het maakt niet uit bij onze pergola’s. U geniet namelijk altijd zonder zorgen van het weer. Water wordt gemakkelijk afgevoerd dankzij het in de pergola verwerkte afvoersysteem. Het water wordt verzameld en afgevoerd naar de regengoot.

 

Waterafvoer vouwdak

Beweging van het doek

Het doek van deze pergola kunt u eenvoudig openen of sluiten met de bijgeleverde afstandsbediening. Op deze manier geniet u volop van de zon bij mooi weer. Vallen de weersomstandigheden tegen? Dan sluit u snel en gemakkelijk het doek. Bovendien ben u altijd beschermd tegen neerslag door de aaneensluitende plooien en het geïntegreerde afvoersysteem.
Doek beweging

Elegant design

Onze pergola’s met vouwdaken  zijn tot in de kleinste details vormgegeven. De roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven zijn onzichtbaar weggewerkt. Samen zorgt dit voor een elegant design.
Weggewerkte montage

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geraakt na het zien van onze producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.