Marine vouwdak

Geef uw buitenruimte extra sfeer met het Marine vouwdak van Palmiye Benelux. Door het maritiem ontwerp lijkt het alsof u onder grote zeilen op zee vaart. Sluit uw ogen en het is net alsof u op het water drijft. Deze overkapping is tot in de kleinste details geperfectioneerd. Met één druk op de knop verruilt u een panoramisch zicht op de hemel voor een schaduwrijk terras.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

De Marine van Palmiye Benelux bestaat uit een vrijstaande pergola en een vouwdak.Het recht aflopen dak is kenmerkend voor het Marine ontwerp. Deze zonwering is ook uitermate geschikt voor horecagelegenheden, want het design maakt uw terras meteen sfeervol. met dit ontwerp kunt u genieten van een onbelemmerd zicht want er wordt gebruik gemaakt van een hangend systeem. De staanders bevinden zich in het midden van de overkapping.

 

  • Kleur Alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 13 meter*
  • Plaatsing Hangend / Vrijstaand
  • Maximale Uitval 12 meter*
  • Koppelbaar *De Marine is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

Hoogwaardige plafonddoeken

Een doek is eigenlijk het belangrijkste onderdeel als u gaat voor een overkapping met vouwdak. Palmiye Benelux biedt  plafonddoeken van hoge kwaliteit en die tevens waterdicht zijn. De doeken zij met veel zorg gemaakt door partners in Europa en de Verenigde Staten. U heeft een ruime keuze uit de mooiste kleuren, materialen en patronen. Daar bovenop krijgt u vijf jaar garantie tegen aantasting door schimmel en verkleuring.
Doeken

Verlichting

Met het Marine vouwdak creëert u de perfecte ambiance voor een mooie zomeravond. Naast het opvallende design speelt ook de verlichting een rol bij het krijgen van de perfecte sfeer. Palmiye Benelux heeft verschillende soorten verlichting in het assortiment, variërend van heldere verlichting tot dimlicht. Ook heeft u de keuze tussen puntverlichting of lichtlijnen. De verlichting kunt u vervolgens eenvoudig bedienen met uw smartphone of bijbehorende afstandsbediening.
Verlichting

Somfy motoren

Dankzij de betrouwbare motoren van Somfy kunt u de zonwering eenvoudig openen. Palmiye Benelux graag met de oplossingen van Somfy vanwege zijn meer dan 50-jarige ervaring. Met een druk op de knop kunt u uw zonwering al bedienen. Op de motoren van Somfy zit bovendien vijf jaar garantie.
Somfy

Waterafvoer

Ook als het regent kunt u zorgeloos genieten onder uw overkapping. Het regenwater word dankzij het afvoersysteem dat verwerkt is in de pergola, heel eenvoudig weggevoerd naar de goot. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een lek of overbelasting.
Waterafvoer vouwdak

Maximale stevigheid

De pergola is zo ontworpen dat hij superstevig is en tevens bestendigd is tegen de wind. Stevigheid stond bij het ontwerpen voorop.
Maximale stevigheid

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geworden van ons assortiment? Met het onderstaande formulier kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. .