Tuinadvies

Tuinen aanleggen en onderhouden is een echt vak en bij onze hoveniers is uw tuin in goede handen. Wij helpen u graag bij het maken van een passend tuinontwerp en helpen graag wanneer uw tuin toe is aan een renovatie. Het is goed om een keer in de tien jaar uw tuin een flinke opknapbeurt te geven. Het kan ook voorkomen dat uw tuin niet meer past bij uw woning door een verbouwing of dat u er nooit echt aan toe komt om uw tuin goed aan te pakken. Onze hovenier ziet meteen waar uw tuin behoefte aan heeft en geeft u graag zijn deskundig advies. Van erfascheidingen tot het kleinste onderhoud, wij kunnen  u altijd van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons voor een advies.

Neem contact op

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Tuinonderhoud

Samen met u willen we komen tot een passend ontwerp voor uw tuin. Onze hovenier komt vrijblijvend langs om met u te kijken naar de mogelijkheden en wensen. Hij gaat uitgebreid met u in gesprek om tot een eerste ontwerp te komen. Vervolgens gaat hij aan de slag om het ontwerp te perfectioneren en zal zo een definitief ontwerp maken dat realiseerbaar is en waarin uw wensen zijn opgenomen. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp zullen we een offerte voor u opstellen. Gaat u ook akkoord met de offerte? Dan is de volgende stap het maken van goede tijdsplanning. Samen met u kijken we hoeveel tijd we nodig achten en wanneer het voor u schikt. Vervolgens gaan we graag aan de slag voor uw droomtuin.
Ons tuinonderhoud

Efficiënte werkwijze

Onze hoveniers zijn experts in hun vakgebied. Zij werken met een haalbare planning zodat u binnen de afgesproken termijn kunt gaan genieten van uw tuin. Bij onze hoveniers weet u dat uw tuinaanleg op een gestructureerde en daarbij efficiënte wijze wordt uitgevoerd.

Advies op maat

Iedere tuin is anders en iedereen wil iets anders met zijn tuin. De een houdt van een functionele en onderhoudsvriendelijke tuin terwijl de ander houdt van een tuin in volle bloei. Wij kunnen met al uw wensen aan de slag.

Tevreden klanten

Het mag een cliché zijn maar het is zeker waar: bij ons is de klant koning. Wij rusten niet totdat u helemaal tevreden bent over uw tuin. Door helder met u te communiceren wat uw wensen zijn en wat wij kunnen bieden bereiken we altijd uw gewenste resultaat.

Sierbestrating

Wij hebben verschillende soorten sierbestrating in ons assortiment die u beslist moet bekijken. Voor een haast mediterraans gevoel in uw tuin raden wij één van onze keramische tegelsoorten aan. Ze staan mooi in uw tuin en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ook behouden ze lang hun kleur en zijn ze slijtvast, waardoor u er jarenlang profijt van heeft. Wilt u een unieke tuin? Dan raden we natuurstenen aan. Geen enkele steen is hetzelfde en dat is juist zo bijzonder.

Ook met een van onze betontegels zult u nooit de plank mis slaan Deze tegel past goed in iedere tuin. Het zijn geen saaie tegels die u allen zou kunnen krijgen in zwart of grijs. Tegenwoordig zijn ze in meerdere kleuren te verkrijgen, dus ook bij ons heeft u keuze uit verschillende tinten.

Mogelijkheden voor sierbestrating

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!