Lamellen overkapping Skyroof Prestige

Met het Skyroof Prestige lamellendak, speelt u met lichtinval door de lamellen te kantelen. Wilt u liever een volledig open omgeving ? Dan kunt u met slechts een druk op de knop de lamellen naar een zijkant schuiven en maximaal genieten van het mooie weer. De Skyroof Prestige zorgt ervoor dat u kunt genieten van het buitenleven zoals u dit wenst te doen.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Het Skyroof Prestige Lamellen dak is kenmerkend aan het design, de duurzaamheid en de modulariteit van het product. Dit lamellen dak geeft u alle mogelijkheden om het maximale uit uw buitenleven te halen. Bovendien biedt deze pergola met lamellen u alle gewenste flexibiliteit en kunt u de lamellen zowel kantelen als volledig naar een zijkant schuiven. Dit maakt het mogelijk om op ieder gewenst moment te genieten van een overdekt terras of een open ruimte. Alles daartussen in is ook mogelijk door te spelen met lichtinval. De bijgeleverde afstandsbediening zorgt ervoor dat de lamellen synchroon geopend of ingeschoven kunnen worden. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over slechte isolatie of tocht. Wanneer u namelijk de lamellen sluit worden deze fraai samengedrukt en bestaat er optimale isolatie.

 

  • Kleur Leverbaar in alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 4 meter*
  • Plaatsing Vrijstaand / Muurmontage
  • Maximale Uitval 6,9 meter*
  • Lamel breedte 31,54cm

* De Skyroof Prestige is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

Inschuifbaar lamellendak

Ook om een open ruimte te creëren kunt u gebruik maken van het inschuifbare Skyroof Prestige Lamellendak. Dit kan mede behaald worden door het ontwerp van dit dak, waardoor er gezorgd wordt dat lamellen synchroon blijven bewegen.
lamellendek

Perfecte waterafvoer

Over waterovelast, opeenhoping van water of overstromingen op uw dak hoeft u zich ook geen zorgen te maken. De interne hellingshoek is namelijk gesitueerd aan de bovenzijde van de lamellen. Dit helpt mee met het behalen van een perfecte waterafvoer.
afvoer

Geen vuilophoping

In de lamellen zit een geïntegreerde goot, waarmee voorkomen wordt dat er opgehoopt vuil naar binnen kan vallen bij het roteren van de lamellen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over vallend vuil
vuilophoping

Modulariteit

Onze Skyroof serie is ontworpen met twee belangrijke uitgangspunten: flexibiliteit en modulariteit. Dit ziet u dan ook goed terug binnen deze serie, en met slechts enkele kleine aanpassingen kunt u deze pergola’s naar uw hand zetten. Bovendien kunt u zowel spelen met de verschillende materialen als kleuren. Tenslotte, kunt de overkapping dankzij het koppelbare karakter oneindig doortrekken.
modulariteit

Somfy

Uw terrasoverkapping van Palmiye Benelux kunt u gemakkelijk openen. Met slechts een druk op de knop zet u al de betrouwbare motoren van Somfy aan het werk. De motoren van Somfy zijn van hoge kwaliteit en bovendien gefocust op het ‘slim wonen’ concept. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom Palmiye Benelux graag werkt met de oplossingen van Somfy. Bovendien krijgt u op deze motoren standaard vijf jaar garantie.
Somfy

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geraakt na het zien van onze producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.