Platinum zonnescherm

Met ons Platinum zonnescherm kunt u spelen met schaduw en licht. U kunt met familie genieten van de zonnestralen, maar ook van een heerlijk koele schaduwplek als u de zon even wilt ontvluchten. Door het gebruiksgemak wilt u heel wat avonden heerlijk buiten doorbrengen.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Met de Platinum zonwering van Palmiye Benelux heeft u het beste op het gebied van zonwering. Dit systeem is met een hoek van 50 graden erg flexibel en makkelijk te bedienen met een afstandsbediening. De zonwering heeft een mooi design en heeft een volledige cassette en een knikarm scherm. Door de afmetingen die wij kunnen leveren is dit systeem ook geschikt voor een groot terras. Verrijk de zonwering met sensoren voor nog meer gebruiksgemak.

  • Breedte 220-500 cm
  • Armlengte 160/210/260/310/360 cm
  • Hellingshoek 0-60º
  • Bediening Somfy afstandsbediening

Extra schaduw bij laagstaande zon

Met een volant kunt u de platinum zonwering uitbreiden. De volant is een extra strook stof aan de voorkant van het scherm, waarmee u ook bij een laagstaande zon beschutting heeft. Zo kunt u op elk moment buiten genieten.

Volledig beschermd doek

Als u het doek inrolt in ons cassettesysteem, is het altijd beschermd tegen invloeden van buiten zoals vuil en slecht weer. Hierdoor heft u altijd een schoon doek.
Beschermd doek

Uitermate geschikt voor horecaterras

De Platinum zonwering kunnen wij leveren tot een breedte van wel 7 meter. Hij is daarom niet alleen geschikt voor in een tuin, maar ook voor een groot terras.

Optionele weersensoren

U kunt ook kiezen voor extra zon- of windsensoren wanneer u kiest voor een zonwering van Palmiye Benelux. De Met deze sensoren is het mogelijk om de zonwering automatisch in te trekken of uit te rollen. Met de sensoren kunt u uw zonwering makkelijk aanpassen aan de weersomstandigheden en kunt u altijd zorgeloos op pad.
weersensoren

Muurmontage

Hier kunt u meer lezen over de technische details wanneer u kiest voor muurmontage.
Muurmontage platinum

Plafondmontage

Hier vindt u meer technische details van het product wanneer u kiest voor montage aan een plafond.
Plafondmontage platinum

Vraag offerte aan

Heeft u interesse in een van onze zonweringen of andere producten? U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen middels het onderstaande formulier.