Zorg voor privacy met een erfafscheiding

Wanneer u lekker in uw achtertuin zit wilt u het liefst onverstoorbaar kunnen genieten van uw tuin. U zit er natuurlijk niet op te wachten dat u gezien wordt door vreemden wanneer u buiten zit. Een fatsoenlijke erfafscheiding zorgt ervoor dat u ongestoord in uw tuin kunt zitten. Wij van PVS Buitenleven hebben verschillende mogelijkheden die uw privacy waarborgen. Om te zorgen voor de gewenste privacy kunt u kiezen uit: een mooie groene haag, een houten schutting, een hout-beton schutting of een erfafscheiding van composiet. Een haag zorgt naast de nodige privacy voor een mooie natuurlijke uitstraling. Het nadeel van een haag is dat u nogal wat werk heeft aan onderhoud. Met een houten schutting of een tuinafscheiding van composiet heeft u een stuk minder werk.

Neem contact op

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Houten erfafscheiding met poort

Een houten schutting zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is een houten erfafscheiding een duurzame oplossing om uw privacy te waarborgen. Onze schuttingen worden gemaakt van het beste hout. Hierdoor gaan deze voor lange tijd mee zonder al te veel werk te hebben aan onderhoud.
PVS Buitenleven zorgt voor schuttingen op maat. Een van onze professionals zal allereerst langs komen voor het inmeten van de schuttingen. Vervolgens kunt u kiezen voor het gewenste hout. U heeft de keuze uit vurenhout, douglashout, hardhout of geïmpregneerd hout. Daarnaast kunt u nog kiezen uit een schutting met horizontale of verticale planken. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt gaan wij aan de slag met het op maat maken van de tuinschermen. Vervolgens worden deze door onze professionals geplaatst.

Natuurlijk heeft u ook een poort nodig om uw tuin te kunnen betreden. Ook deze is in hetzelfde materiaal te bestellen. De poorten worden voorzien van een cilinderslot. Het slot zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel in uw tuin kunt genieten.

Soorten hout

Hout-beton schutting

Naast een houten schutting kunt u ook gaan voor een hout-beton schutting. Deze geeft weer een heel andere uitstraling aan uw tuin. Het hout in combinatie met een betonnen onderkant zorgt voor een robuuste uitstraling. Daarnaast zal deze schutting voor langere tijd meegaan door de betonnen rand aan de onderkant. Zo komt deze niet in aanraking met de grond en krijgt deze dus minder te voortduren. Het regenwater wat in uw tuin blijft liggen zal dus niet direct in de schutting trekken. De planken die vochtig worden zullen na verloop van tijd gaan rotten.

Tuinadvies nodig?

Het kiezen van een onderplaat

Voor de beneden rand van de hout-betonnen schutting heeft u verschillende opties. Zo hebben wij onderplaten met verschillende motieven, zoals: een rots motief of een leisteenmotief. Deze betonnen onderplaat is een stukje hoger dan bij een standaard hout-beton schutting. Verder kunt u nog kiezen uit verschillende betonnen palen. Deze zijn verkrijgbaar in grijs of antraciet. Daarnaast kunt u kiezen voor betonpalen met een diamantkop of een halfronde kop.
Onze betontegels en klinkers

Lange levensduur

Deze gaashekwerken zullen voor lange tijd meegaan. Ze worden zorgvuldig voorbehandeld, zodat zij geen last zullen hebben van weersveranderingen. Op deze manier gaat uw gaashekwerk voor een lange tijd mee. Het staal wordt thermisch verzinkt of voorzien van een kunststof coating. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van harmonicagaas, dit gaas is verkrijgbaar in hoogtes tot wel drie meter.

Lange levensduur

Deze gaashekwerken zullen voor lange tijd meegaan. Ze worden zorgvuldig voorbehandeld, zodat zij geen last zullen hebben van weersveranderingen. Op deze manier gaat uw gaashekwerk voor een lange tijd mee. Het staal wordt thermisch verzinkt of voorzien van een kunststof coating. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van harmonicagaas, dit gaas is verkrijgbaar in hoogtes tot wel drie meter.

Gaashekwerken

Metalen gaaswerken worden minder vaak gekozen als erfafscheiding. Toch is dit een mooi alternatief om privacy te creëren in uw tuin. De metalen hekwerken zijn tijdloos en zorgen voor een moderne uitstraling. Deze gaaswerken zullen uw tuin niet volledig voorzien van privacy. Daarom kunt u de gaashekwerken het beste bekleden met klimop. Zo zorgt u voor een natuurlijke sfeer in uw tuin, die u volledig voorziet van privacy.

Groene erfafscheiding

U wilt natuurlijk in uw tuin kunnen genieten, zonder dat de buren u in de gaten kunnen houden. Voor het waarborgen van uw privacy heeft u verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een houten schutting. Echter kunt u ook gaan voor een groene erfafscheiding. Zo zorgt u voor een natuurlijke en rustige uitstraling van uw tuin. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit: een laurierhaag, een beukenhaag, een taxus, een buxushaag, een coniferen of een ligusterhaag. Nadat de haag is aangelegd wordt deze 2 keer per jaar onderhouden door een van onze professionals.

Tuinonderhoud door onze professionals

Aluminium schutting

Het plaatsen van een aluminium schutting gaat samen met meerdere voordelen. Aan de ene kant plaats je een stevige schutting, die gemaakt is van aluminium. Dit soort materiaal is van zichzelf zeer sterk en duurzaam. Hierdoor kunt u lang en ongestoord genieten van uw aluminium schutting en hoeft u zich niet bezig te houden met constant onderhoud ervan. Aan de andere kant zorgt de schutting van aluminium voor een mooie, strakke en vooral opvallende uitstraling. Dus bent u op zoek naar een nieuwe opvallende schutting met weinig tot geen onderhoud? Dan is het zeer aan te raden om een aluminium schutting te plaatsen.
Meer over tuinaanleg

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!