Liberty zonnescherm

Het Liberty zonnescherm is een bijzonder scherm waar u veel plezier aan kunt beleven. Het is knikarm, heeft een mooi design en is voorzien van een beschermingsstrook. U kunt eenvoudig de mate van schaduw en zon bepalen die op uw terras valt. Een knikarm zonnescherm, zoals u niet eerder zag. Designvol, voorzien van een beschermingsstrook.  De Liberty van Palmiye Benelux is voor bijna iedere situatie een zeer goede keuze.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Verwelkom  de Liberty van Palmiye Benelux in uw tuin. Dit scherm is met het mooie design, knikamr scherm en grote hellingshoek een echte aanwinst. Bepaal heel eenvoudig zelf wanneer u van de zon of juist van de schaduw wilt genieten. Heeft u vaak te maken met laagstaande zon? Dan is het aan te raden om een extra beschermingsstrook toe te voegen. Het scherm is makkelijk te bedienen en desgewenst kunt u het uitbreiden met sensoren.

  • Breedte 220-500 cm
  • Armlengte 160/210/260/310/360 cm
  • Hellingshoek 0-60º
  • Bediening Somfy afstandsbediening

Extra schaduw bij laagstaande zon

U kunt uw zonwering uitbreiden met een volant.  Met deze extra stofstrook aan de voorkant van het scherm bent u ook beschut tegen een laagstaande zon.

Optionele weersensoren

De zonweringsproducten van Palmiye Benelux kunnen wij desgewenst leveren met zon- en of wind sensoren. Hiermee kunt u  de zonwering automatisch uit te rollen of in te trekken op basis van de weersomstandigheden. Zo kunt u te allen tijde zorgeloos van huis gaan.
weersensoren

Somfy motoren

Dankzij de motoren van Somfy kunt u met slechts één druk op de knop uw zonwering openen. Al ruim 50 jaar ontwikkelt Somfy oplossingen voor ‘slim wonen’ en hierdoor zijn de motoren zeer betrouwbaar. Palmiye werk dan ook graag met de systemen van Somfy en wij dus ook.Met dut systeem kunt u de zonwering makkelijk bedienen en bovendien krijgt u vijf jaar garantie op deze motoren.
Somfy

Muurmontage

Kiest u voor muurmontage? Hier vindt u alle technische details van het product.
Muumontage Liberty

Plafondmontage

Kiest u voor plafondmontage? Bekijk hier de technische details.
Plafondmontage Liberty

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast over onze zonweringen of een van onze andere producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door onderstaand formulier in te vullen.