Storexy screen

Hoezeer u misschien van de zon houdt; af en toe is het ook fijn om even in de schaduw te zitten.  Zeker op warme zomerdagen is het fijn om af en toe de zon te ontvluchten.  Met het verticale zonweringsdoek van Storexy kunt u gewoon in uw stoel blijven zitten en kunt u makkelijk wisselen tussen zon en schaduw.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Het Storexy screen van Palmiye Benelux is een fijn, verticaal zonweringsdoek. Niet voor niets is het bekroond met het Best Design Award. Met de Storexy kunt u eenvoudig de zijden van uw terras afsluiten. Het scherm is twee in één: het zorgt voor de nodige privacy en biedt tegelijkertijd bescherming tegen de zon. De Storexy wordt standaard uitgevoerd met handmatige bediening. Natuurlijk kunt u de zonwering laten automatiseren door sensoren toe te voegen. Wat is nog meer kenmerkend voor het Storexy screen? Het casettesysteem, waar u het doek kunt in- en uitschuiven. Zo blijft het altijd droog en schoon wanneer u het niet gebruikt.

  • Breedte 100-480 cm
  • Hoogte 100-300 cm
  • Bediening Handmatig (Somfy optioneel)

Award winning design

In 2014 ontving de Storexy de prijs voor “Best Design” die werd uitgereikt door de minister van Wetenschap, Technologie en Industrie uit Turkije. De Storexy-collectie onderscheidde zich van de andere honderden inzendingen door het design, gebruiksgemak en het technisch vernuft.
Good Design Award

Windvast en stormbestendig

De stalen geleidingskabels in dit systeem zorgen voor optimale stevigheid en windbestendigheid. Zo bent u optimaal beschermd tegen sterke windvlagen wanneer u op uw terras zit.
Stormbestendig

Optionele Somfy bediening

Dankzij de betrouwbare motoren van Somfy kunt u de zonwering eenvoudig openen. Palmiye Benelux graag met de oplossingen van Somfy vanwege zijn meer dan 50-jarige ervaring. Met een druk op de knop kunt u uw zonwering al bedienen. Op de motoren van Somfy zit bovendien vijf jaar garantie.
Somfy

Optionele weersensoren

De zonweringsproducten van Palmiye Benelux kunt u ook laten plaatsen met zon- en of wind sensoren. Deze sensoren maken het mogelijk om de zonwering afhankelijk van het weer in of uit te rollen.  Daarmee is het mogelijk om de zonwering automatisch  Zo kunt u altijd zorgeloos van huis gaan.
weersensoren

Muurmontage

Gaat u voor muurmontage? Bekijk hier nog enkele technische details van het product.
Muurmontage

Plafondmontage

Kiest u voor plafondmontage? Hier kunt u de technische details van het product bekijken.
Plafondmontage

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geworden van onze producten? U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen met onderstaand formulier.