Aluminium veranda voor uw tuin

Het hebben van een veranda heeft veel voordelen, waaronder meer leefruimte, maar ook het hebben van een plek waar u altijd en overal buiten kunt zitten. In de zomer kunt u de veranda gebruiken als plek om heerlijk af te koelen en zelfs in de winter zit u er met een veranda altijd warm bij. Bent u ook op zoek naar een veranda voor uw tuin? Bij PVS-buitenleven kunt u kiezen uit een houten of aluminium veranda. Beide, hebben zo hun eigen voor- en nadelen ten opzichte van elkaar. Onze aluminium veranda is een bekend en veel gekozen product. Dat heeft met stevigheid en duurzaamheid te maken. Onze aluminium terrasoverkapping zijn namelijk vervaardigd op een duurzame manier, waardoor u lang en ongestoord kunt genieten van de veranda zonder dat u tussentijds een reparatie dient uit te voeren. Bovendien zijn onze veranda’s stevig, en daardoor perfect bestemd tegen windhozen, regen- en sneeuwbuien of andere weersverschijnselen.

Ontdek onze aluminium veranda’s
aluminium veranda

Soorten veranda's

Het plaatsen van de aluminium veranda in uw tuin

Wij vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw aankoop en u een top service vanuit ons ontvangt. Daarom gaan wij voordat we de aluminium terrasoverkapping gaan plaatsen, graag met u in gesprek. Dit maakt het mogelijk om duidelijk en nauwkeurig uw wensen op papier te krijgen, zodat wij ons bouwplan hierop kunnen afstemmen.  Wij doen dit graag persoonlijk met u op onze locatie, zodat al uw wensen en behoeften meteen duidelijk zijn en op papier staan. Na dit gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw veranda. Dit wordt volledig volgens uw wensen gedaan. Bovendien zorgen wij hierbij voor een stevige fundering, zodat de aluminium veranda stevig in de grond staat gevestigd.

Standaard 10 jaar garantie op uw veranda

PVS buitenleven werkt alleen maar met hoge kwaliteit materialen en daarom bieden wij standaard 10 jaar garantie op al onze houten en aluminium veranda’s. Dit geldt ook voor onze aluminium terrasoverkappingen. Binnen deze garantie vallen alle materialen van uw veranda of terrasoverkapping. Wenst u meer te weten over onze services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en voor het opstellen van een vrijblijvende offerte!

Vraag een offerte aan
Aluminium terrasoverkapping

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!