Crown vouwdak

De Crown is een waar juweeltje, misschien wel koningin onder de overkappingen. Het ronde model van deze overkapping en gewelfde vouwdak zorgen voor een knusse sfeer op uw terras. Bij deze haast koninklijke overkapping schuift het plafonddoek als één geheel open. Zo kunt  u op ieder gewenst moment wisselen een zonnig terras of schaduw.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

De Crown van Palmiye Benelux bestaat uit een pergola met vouwdak. Het ontwerp zorgt ervoor dat de constructie een maximale stevigheid en windbestendigheid heeft. Het doek kunt u makkelijk latten zakken of inrollen. Wind, regen of zon, het doek is voor ieder seizoen geschikt en zorgt dus voor maximaal plezier. U kunt het Crown vouwdak uitbreiden met verlichting of glazen schuifwanden.

  • Kleur Alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 13 meter
  • Plaatsing Vrijstaand
  • Maximale Uitval 16 meter
  • Koppelbaar *De Crown is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

Hoogwaardige plafonddoeken

De plafonddoeken van Palmiye Benelux worden gemaakt door partners van Palmiye in Amerika en Europa. De zorgvuldigheid en aandacht waarmee de doeken worden gemaakt zie je duidelijk terug. Essentieel voor ieder vouwdak terrasoverkapping is het doek. De plafonddoeken van Palmiye Benelux zijn van hoge kwaliteit en zijn bovendien waterdicht. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en enkele mooie patronen. Bovendien krijgt u vijf jaar garantie tegen verkleuring en schimmel.
Doeken

Verlichting

Met de LED verlichtingsmogelijkheden van Palmiye Benelux creëert u extra sfeer onder uw overkapping. Ook de keuze qua verlichting is groot. Zo kunt u kiezen tussen LED lichtlijnen of puntverlichting en tussen heldere verlichting of juist tot een dimlicht dat voor een gezellige sfeer zorgt onder uw overkapping. Net als de overkapping zelf kunt u de verlichting bedienen met een afstandsbediening en ook met uw smartphone.
lamel en doek veranda

Somfy motoren

Al ruim 50 jaar ontwikkelt Somfy oplossingen voor ‘slim wonen’. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de motoren uiterst betrouwbaar zijn. Palmiye Benelux werkt dan ook graag met de producten van Somfy. Ook het gebruiksgemak is een groot pluspunt: met één druk op de knop bedient u eenvoudig uw zonwering.
Somfy

Waterafvoer

Ook als het regent kunt u zorgeloos genieten onder uw overkapping. Het regenwater word dankzij het afvoersysteem dat verwerkt is in de pergola, heel eenvoudig weggevoerd naar de goot. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een lek of overbelasting.
Waterafvoer vouwdak

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geraakt na het zien van onze producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.