Ga voor gemak met kunstgras!

Een gazon heeft de nodige tijd en verzorging nodig. Het komt vaak voor dat u hier geen tijd voor heeft of gewoonweg geen zin in heeft. Een gazon van kunstgras is dé oplossing. U hoeft nooit meer het gazon te bemesten of het gras te maaien. Het scheelt u niet alleen een hoop tijd, maar op lange termijn ook nog eens een hoop geld. Zo hoeft u geen verzorgingsmiddelen te kopen en heeft u geen grasmaaier meer nodig. Met een mooi stuk gras in uw tuin is het gras altijd groener dan bij de buren.

Neem contact op

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Onderhoudsarm gazon

Het grootste voordeel van een kunstgras gazon is dat deze vrijwel geen onderhoud vergt. U hoeft dit soort gras natuurlijk niet te maaien, te besproeien of te bemesten. In tegenstelling tot echt gras, blijft de gras soort het hele jaar door mooi groen zonder al te veel onderhoud. U kunt dus het hele jaar door genieten van een mooie groene tuin. Toch heeft u een klein beetje werk aan het onderhouden van kunstgras. Wij raden u aan om het gras regelmatig te ontdoen van natuurlijk materiaal, zoals bladeren of takken. Van onkruid zult u niet snel last hebben. Het is niet mogelijk dat het onkruid door de grasmat heen groeit. Wel is het mogelijk dat zaden zich ontkiemen die op uw grasveld zijn gewaaid. Dit onkruid is eenvoudig te verwijderen uit uw kunstgras mat. Dit soort gras is eenvoudig te onderhouden door gebruik te maken van een bladblazer.
Alles over tuinonderhoud

Kind- en diervriendelijk kunstgras

Kunstgras is ontzettend zacht. Daarnaast zal het niet snel beschadigen. Hierdoor is gras uitermate geschikt als u kinderen heeft of in het bezit bent van huisdieren. Zij kunnen dus op het gras spelen zonder dat het grasveld beschadigd raakt of kapot gaat. Doordat de goede drainerende werking van het gras is het veld al snel weer droog. Zo kunnen uw kinderen weer snel verder met spelen, zonder dat ze vies worden van de modder. Ook zal uw kind geen groene vlekken in de kleding krijgen nadat hij/zij op het gras heeft gespeeld. Wanneer u huisdieren heeft is kunstgras ook ideaal. Het is haast onmogelijk om het gras te vernielen. Mocht er een ongelukje gebeuren dan zal dit geen nare gevolgen hebben voor uw grasveld.

Kind- en diervriendelijk kunstgras

Kunstgras is ontzettend zacht. Daarnaast zal het niet snel beschadigen. Hierdoor is gras uitermate geschikt als u kinderen heeft of in het bezit bent van huisdieren. Zij kunnen dus op het gras spelen zonder dat het grasveld beschadigd raakt of kapot gaat. Doordat de goede drainerende werking van het kunstgras is het veld al snel weer droog. Zo kunnen uw kinderen weer snel verder met spelen, zonder dat ze vies worden van de modder. Ook zal uw kind geen groene vlekken in de kleding krijgen nadat hij/zij op het gras heeft gespeeld. Wanneer u huisdieren heeft is gras ook ideaal. Het is haast onmogelijk om het gras te vernielen. Mocht er een ongelukje gebeuren dan zal dit geen nare gevolgen hebben voor uw grasveld.

Kunstgras aanschaffen bij PVS Buitenleven

Overweegt u om kunstgras in uw tuin te nemen? Dan bent u aan het juiste adres bij PVS Buitenleven. Wij leveren naast kunstgras voor uw tuin ook dit soort gras voor het beoefenen van sport. Het kunstgras is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Nadat u het gewenste gras heeft uitgekozen kunt u de afmetingen doorgeven. Aan de hand van deze afmetingen kunnen wij een prijs per vierkante meter berekenen. De benodigde accessoires kunt u gelijk bijbestellen.

Voor het goedkoopste kunstgras kunt u terecht bij PVS Buitenleven in Den Bosch. Wij bieden ons kunstgras aan tegen een voordelige prijs. Daarnaast kunt u uitgaan van een uitstekende service. Het kunstgras wordt snel geleverd en eventueel in uw tuin geplaatst.

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!