Apollo vouwdak

Kom in mediterrane sferen met dit zwevend vouwdak. Niet voor niets is dit dak vernoemd naar de Griekse god Apollo, god van de zon en licht. Met dit zwevende ontwerp  geniet u onbelemmerd zicht en waant u zich op een heerlijke vakantie. Wie wil er nou niet ‘s ochtends zo heerlijk in de tuin genieten van het eerste kopje koffie?
Vraag offerte aan

Product omschrijving

De Apollo kenmerkt zich door zijn klassieke elegantie. Het rond aflopend dak, de onzichtbare verbindingselementen en de slanke bogen zorgen voor een plaatje van een overkapping. Het bedienbare doek zorgt ervoor dat u op elk moment kunt wisselen tussen een zonovergoten pergola en een fijne schaduwplek. Met de Apollo behoudt u volledig zicht op uw tuin. Er zijn twee varianten: een hangende en een uitvoering met steunpilaren.

  • Kleur Leverbaar in alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 13 meter
  • Plaatsing Hangend / vrijstaand
  • Maximale Uitval 6 meter

Verlichting

Verlichting is bepalend voor de sfeer van uw terras, dus het is belangrijk dat u de juiste kiest voor uw overkapping. De LED verlichtingen van Palmiye Benelux sluiten perfect aan op uw overkapping.  Zoek de verlichting geheel naar wens uit: of u juist van heldere verlichting houdt, van dimlicht, lichtlijnen of puntverlichting: wij maken het voor u. Met de juiste verlichting geniet u meer van uw terras, overkapping en buitenleven.
Verlichting

Waterafvoer

Het regent. Ondertussen geniet u, zonder zorgen, onder uw overkapping. Hemelwater wordt namelijk eenvoudig afgevoerd, dankzij het afvoersysteem. Deze is zorgvuldig weggewerkt in de pergola. Het water wordt verzameld en afgevoerd naar de regengoot. Zonder zorgen geniet u ook bij regen van deze pergola.
Waterafvoer vouwdak

Beweging van het doek

Met de bijgeleverde afstandsbediening opent of sluit u het doek van deze pergola eenvoudig. Zo geniet u volop van de zon bij mooi weer. Mochten de weersomstandigheden tegenvallen, dan sluit u het doek. U bent dan optimaal beschermd tegen neerslag.
Doek beweging

Somfy motoren

Palmiye Benelux werkt graag met de oplossingen van Somfy vanwege de betrouwbare motoren en de jarenlange expertise van het merk. U zult enorm genieten van het gebruiksgemak, want met één druk op de knop opent u het doek van uw vouwdak.
Somfy

Hoogwaardige plafonddoeken

Alle doeken van Palmiye Benelux zijn met veel toewijding gemaakt door partners in Europa en de Verenigde Staten. Het doek van het vouwdak is een belangrijk onderdeel van uw overkapping. De plafonddoeken van Palmiye Benelux zijn van hoge kwaliteit en zijn bovendien waterdicht. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, patronen en materialen. Bovendien geniet u vijf jaar garantie tegen schimmel of verkleuringen.
Doeken

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze verkapping en wilt u meer weten? Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.