Onze houten veranda’s met glas

Naast onze standaard houten veranda’s kunnen wij u ook helpen met een uitgebreidere houten veranda. Een voorbeeld hiervan zijn onze houten veranda’s met glas. Deze veranda’s zijn voorzien van een stevig glazen dak, die u goed beschermt tegen regen. Ook deze veranda soorten zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en daardoor geheel naar eigen wens te bepalen.

Vraag offerte aan

Het voordeel van glazendaken op uw houten veranda

Onze glazendaken op de houten veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardig glas, en voorzien van een beschermende laag tegen zonnestralen. Hierdoor zorgen onze daken ervoor dat het nooit te warm kan worden in uw houten veranda. Zo kunt u ook in de zomertijd maximaal genieten van het weer zonder hierbij bang te hoeven zijn dat het verschrikkelijk warm wordt in uw veranda. Onze glazen daken zijn zowel geschikt voor open als gesloten veranda’s.
Onze houten veranda’s

Onze type veranda's

Houten veranda

Aluminium veranda

Lamel veranda

Doek veranda

Glazendak bij een open houten veranda

Bij een open veranda zal u minder last hebben van warmte die blijft hangen. Een glazen zonwerend glas , lijkt dan misschien overbodig maar niks is minder waar. Ook voor een open veranda kan een glazen dak voordelen hebben. Onder andere zorgt dit ervoor dat u altijd kunt genieten van de zonnestralen en creëer je meer licht onder je veranda

Glazen wanden voor uw houten veranda

Om uw houten veranda nog aantrekkelijker te maken kunt u gebruik maken van houten veranda glas zijkanten, ook wel glaswanden genoemd. Deze glaswanden geven uw  houten veranda een open effect waardoor u direct een overzicht hebt van uw  hele tuin en omgeving. Bovendien ziet dit er spetterend en maakt dit uw houten veranda nog aantrekkelijker en mooier.

Glazen wanden voor uw houten veranda

Om u houten veranda nog aantrekkelijker te maken kunt u gebruik maken van houten veranda glas zijkanten, ook wel glaswanden genoemd. Deze glaswanden geven uw  houten veranda een open effect waardoor u direct een overzicht hebt van uw  hele tuin en omgeving. Bovendien ziet dit er spetterend en maakt dit uw houten veranda nog aantrekkelijker en mooier.

Kosten en verzekering van een houten veranda met glas

Een glazen dak klinkt misschien wel als een gevaarlijk en aardig vatbaar iets, maar niets is minder waar. Onze glazendaken zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen, zeer stevig en vooral zeer mooi. Hierdoor kunnen wij u net als op onze andere producten, een garantietermijn bieden van maar liefst 10 jaar op al onze glazen daken.

Professioneel advies en topkwaliteit

PVS buitenleven geeft u altijd professioneel advies en werkt uitsluitend met topkwaliteit producten. Samen met u zullen wij uw wensen bespreken, en hieruit een op maat gemaakte houten veranda met glas voor u opstellen. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit producten en laten u graag kennis maken met onze professionele en uitgebreide werkwijze. Wilt u meer weten over dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag uw vrijblijvende offerte aan!
Neem contact op

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geraakt na het zien van onze producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

    [text* your-adress placeholder "Adres (verplicht) [text your-location placeholder "Woonplaats"]

    Neem contact op

    Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!