Showroom

Jarenlange garantie

Kiest u voor een veranda of terrasoverkapping, dan wordt deze altijd geleverd met een garantietijd van 10 jaar. Ook bieden wij een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Een veranda of overkapping is een investering maar wij garanderen dat u er jarenlang plezier van heeft.

Divers aanbod

Ons aanbod van veranda’s en overkappingen is heel divers. Of u nu meer gecharmeerd bent van hout of liever gaat voor de uitstraling van een aluminium veranda; u kunt voor beide bij ons terecht. In onze showroom vindt u ook verschillende tuimeubelen en accessoires voor in uw tuin.

Laat uw veranda monteren

Wanneer u de veranda of overkapping door ons laat monteren, betaalt u geen voorrijkosten. Door onze montageservice bent u er zeker van dat uw veranda vakkundig en snel wordt gemonteerd. Al onze verzendingen zijn tevens verzekerd.
showroom binnen

Onze showroom

Krijg een nog beter beeld van ons aanbod door een bezoek te brengen aan onze showroom in ’s Hertogenbosch. In onze showroom vindt u namelijk verschillende veranda’s, schuifwanden en woonaccessoires. Op foto’s ziet het natuurlijk altijd net iets anders uit dan in het echt.

U kunt altijd onze showroom binnenlopen om wat inspiratie op te doen. Heeft u echter al concrete plannen om uw tuin aan te pakken? Neem dan alvast enkele foto’s mee van uw tuin of noteer de afmetingen, zodat we meteen al een goed beeld krijgen van de situatie. Des te sneller en des te beter kunnen we u adviseren.

Gaat u voor een veranda? Dit is natuurlijk beeldbepalend voor uw tuin. Ook hiervoor kunt u alvast de breedte, hoogte en diepte van het aangezicht opmeten.

Onze veranda’s

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!