Pente uitvalscherm

Het Pente uitvalscherm is ideaal om u op zonnige dagen te beschutten tegen felle zonnestralen. Met ons scherm creëert u een schaduwrijke plek als u even wilt ontsnappen aan de zon.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Pente van Palmiye Benelux is een fijn uitvalscherm dat beschutting biedt tegen de zon. U kunt de zonwering traploos instellen tot wel 180 graden. Daarbij kunt u kiezen voor een uitval van 80,120 of 160 centimeter, afhankelijk van de armlengte die u kiest. U kunt de Pente bedienen met een afstandsbediening, maar u kunt ook sensoren laten toevoegen waardoor alles automatisch gaat. Dit scherm kunt u thuis laten plaatsen, maar het is ook uitermate geschikt voor kantoren, scholen of op terrassen.

  • Breedte 100-480cm
  • Armlengte 80 / 120 / 160cm
  • Hellingshoek 0-180º
  • Bediening Somfy afstandsbediening

Traploze verstelling

Extra gebruikersgemak dankzij het traploos verzetten van de hoek van het doek. Dit kan tot maximaal 180 graden. U bepaalt dus zelf in hoeverre u het zonlicht toelaat.
Traploze Verstelling

Multi-inzetbaar

De Pente kunt u op meerdere manieren gebruiken. De Pente is niet alleen een uitvalscherm, maar u kunt hem ook gebruiken als zonwering op een overkapping.
multi-inzetbaar

Somfy motoren

De motoren van de zonweringen van Somfy zijn zeer betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Al meer dan een halve eeuw ontwikkelt Somfy producten voor ‘slim wonen’. Palmmiye Benelux wert dan ook graag met hen samen aan oplossingen. U krijgt bovendien vijf jaar garantie op de motoren.
Somfy

Optionele weersensoren

De zonweringen van Palmiye Benelux kunt u ook aanvullen met zon- en of wind sensoren.Zo kunt u de zonwering automatisch uitrollen of intrekken op basis van het weer. Zo kunt u te allen tijde zorgeloos van huis gaan.
weersensoren

Volledig beschermd doek

Het cassettesysteem beschermt het doek van de Platinum wanneer dit is ingerold, bijvoorbeeld tegen vuil en weersinvloeden. . Hierdoor heeft u altijd een schoon doek en gaat het scherm langer mee.
Beschermd doek

Muurmontage

Kiest voor montage aan de muur? Hier vindt u alle technische details die u moet weten.
Muurmontage

Plafondmontage

Hier vindt u technische details van het product wanneer u kiest voor montage aan het plafond.
Plafondmontage

Vraag offerte aan

Bent u na het zien van onze producten enthousiast geworden over ons assortiment? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen.