Lamellen overkapping Skyroof Compact

Slank. Minimalistisch. Strak. Deze drie kenmerken zijn het beste te gebruiken om de uitstraling van het Skyroof Compact Lamellendak is een verrijking van het buitenleven. Deze veranda kan zowel vrijstaand als aan uw huis worden bevestigd. Bovendien creëert u een perfecte lichtinval en luchtcirculatie met de eenvoudig te kantelen lamellen tot een maximum van 120 graden. Met de onderhoudsarme Skyroof Compact geniet u vele jaren van bijzondere buitenleven momenten.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Net zoals de andere pergola’s in de Skyroof serie, biedt deze veranda de mogelijkheid om te spelen met lichtinval. De lamellen zijn makkelijk te kantelen door gebruik te maken van een afstandsbediening. Dit zorgt er ook voor dat u te allen tijde een gewenste luchtcirculatie kunt creëren. Deze innovatieve techniek kan er onder meer voor zorgen dat u tijdens een zomerdag geen last meer heeft van hangende warme lucht onder uw pergola. Bij regen biedt deze pergola de optimale isolatie waarmee u toch buiten kunt blijven genieten. Bovendien zal neerslag geen schade toebrengen aan de materialen van uw pergola. De duurzame materialen zorgen er namelijk voor dat de pergola weinig onderhoudt nodig heeft.

 

  • Kleur Alle RAL kleuren mogelijk
  • Maximale Breedte 3,5 meter*
  • Plaatsing Vrijstaand / Muurmontage
  • Maximale Uitval 5,1 meter*
  • Lamel breedte 20,43 cm

*De Skyroof Compact is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

Beweging van de lamellen

Door gebruik te maken van de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de lamellen eenvoudig laten kantelen. Dit kan maximaal tot een hoek van 120 graden. Dit draagt bij aan het behalen van een optimale lichtinval en luchtcirculatie, wat tijdens een hete zomerdag zeer prettig kan zijn. De lamellen van de pergola maken gebruik van synchrone bewegingen die terug te zien zijn tijdens zowel het openen van als het sluiten ervan. In tegenvallende weersomstandigheden bieden deze lamellen een optimale isolatie en zit u droog, veilig en vooral goed geïsoleerd onder veranda. Tijdens het sluiten drukken de lamellen perfect op elkaar.

lamellen beweging

Perfecte waterafvoer

Aan de bovenzijde van de lamellen zit een interne hellingshoek die zorgt voor een perfecte waterafvoer. Het systeem zorgt daardoor dat een opeenhoping van water kan worden voorkomen.
afvoer

Modulariteit

De Skyroof serie is zodanig ontworpen dat zowel felxibiliteit en modulariteit makkelijk te handhaven zijn. De pergola’s zijn daardoor makkelijk naar uw hand te zetten, en daarmee kunt u zowel het materiaal als de kleur van uw pergola kiezen. Bovendien kunt u dankzij het koppelbare karakter de overkapping oneindig doortrekken naar uw wensen.
modulariteit

Geen vuilophoping

De lamellen bevatten een geïntegreerde goot, die ervoor zorgt dat opgehoopt vuil niet naar binnen valt bij het roteren van de lamellen.
Geen Vuilophoping

Somfy motoren

DeSomfy motoren zorgen ervoor dat u met een druk op de knop uw terrasoverkapping kunt openen. Bovendien zorgen de betrouwbare en sterke motoren ervoor dat dit snel en zonder problemen gaat. Somfy is hier ook op gefocust en is al ruim 50 jaar bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor ‘slim wonen’. Bovendien kunt u genieten van vijf jaar garantie op deze motoren.
Somfy

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geraakt na het zien van onze producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.