Aluminium terrasoverkapping

Aluminium veranda

We hebben verschillende aluminium veranda’s waar u uit kunt kiezen. Een aluminium veranda heeft een luxe uitstraling. U heeft weinig onderhoud aan een aluminium veranda, dus deze past bij u als u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke toevoeging aan uw huis. Gecombineerd met glazen wanden is een aluminium veranda de perfect als verlengstuk van uw woning. In de winter houdt u de wanden gesloten en in de zomer kunt u uw veranda open zetten en is de veranda juist onderdeel van uw tuin.

Wilt u echter geen veranda direct aan uw huis, maar op een andere plek in uw tuin? Alles is mogelijk. De veranda kan ten slotte verschillende doelen hebben. Een veranda en overkapping kan namelijk ook erg fijn zijn als u bijvoorbeeld in de tuin wilt klussen.

Bekijk onze aluminium veranda’s

Onze type veranda's

Houten veranda

Aluminium veranda

Lamel veranda

Doek veranda

Houten veranda’s

Wilt u een veranda en overkapping met een hele natuurlijke uitstraling? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een houten veranda. We hebben houten veranda’s in verschillende uitvoeringen. Door gebruik te maken van duurzame materialen en goede constructies krijgen de veranda’s een lange levensduur. We maken gebruik van verschillende soorten hout. Enkele voorbeelden zijn eiken, douglas en vurenhout.

Het maakt niet uit waar u uw houten veranda wilt laten plaatsen. Het kan aan uw huis zijn, maar ook een veranda aan uw tuinhuis kan gemaakt worden. U kunt een veranda en overkapping combineren met een houten garage of schuur: ook dit kunnen wij voor u maken. Bij het maken van uw veranda houden we ook rekening met de stijl van uw woning. We kunnen samen met u kijken wat het best aansluit en kunnen hier het ontwerp op aanpassen. Neem alvast een kijkje naar een aantal mogelijkheden.

Bekijk onze houten veranda’s

10 jaar garantie

Wanneer u uw veranda bij ons koopt, krijgt u bij de levering standaard 10 jaar garantie. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding krijgt u bij ons gegarandeerd. U kunt altijd informeren naar onze voorwaarden.

Ruim aanbod

Ons aanbod aan veranda’s en overkappingen is groot. Wij hebben meerdere standaarduitvoeringen in verschillende prijsklasse. Daarbij hebben we nog enkele luxe veranda’s. Bekijk ons gehele aanbod in onze showroom.

Bij montage, geen voorrijkosten

Wanneer we de veranda of overkapping bij u monteren, betaalt u geen extra voorrijkosten. Wanneer u gebruikt maat van deze montageservice komen wij persoonlijk langs om de veranda te monteren. De verzendingen die wij doen zijn verzekerd.

Lamel- en doekoverkappingen

Met onze lamel- en doekoverkappingen kunt u uw veranda en overkapping eenvoudig zelf aanpassen. Op een zomeravond kunt u het dak open laten en van de sterrenhemel genieten, terwijl u overdag de overkapping helemaal of gedeeltelijk dicht kunt doen zodat u beschut bent tegen het zonlicht. Tijdens een regenbui kunt u ook eenvoudig de veranda en overkapping dicht maken. Zo kunt u in de zomer in elke situatie genieten van uw overkapping. Bent u geïnteresseerd in zo’n veelzijdige overkapping? Wij hebben enkele lamelloverkappingen van Pinela in ons assortiment die wij u kunnen aanbevelen, maar ook de Verdeca Doekveranda’s zijn geschikt voor vrijwel elke tuin. Informeer echter gerust naar verdere mogelijkheden.

Wij leveren onze houtenoverkappingen door heel Nederland, waaronder Zwolle, Eindhoven en Utrecht.

Al onze Lamel- en doek veranda’s

Palmiye veranda en overkapping

Wanneer u van uw veranda een echte blikvanger wilt maken, moet u beslist eens kijken naar de Palmiye veranda’s in ons aanbod. De overkappingen van Palmiye staan bekend om de lamellen. Lamellen als plafond voor uw veranda zijn uitermate geschikt als u het hele jaar door van uw veranda wilt genieten. U kunt de stand van de lamellen op uw wensen aanpassen om zo juist meer of minder zonlicht door te laten. Bij regen kunt u ze eenvoudig op de waterdichte stand zetten.

Bij uw overkapping mogen ook de glazen schuifwanden uiteraard niet ontbreken. Net als de veranda zelf kunnen wij deze ook geheel op maat maken. De glaspanelen hebben geen omlijsting waardoor uw zicht niet wordt belemmerd. De schuifwanden kunnen wij in een pakket aan u leveren waarbij u zelf aan de slag gaat met de montage. Uiteraard hebben we ook een team experts dat dit voor u kan doen.

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!