Van tuinontwerp naar het realiseren van uw droomtuin

Na een vrijblijvend gesprek met een van onze professionals van PVS Buitenleven, kunnen wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Onze professionals hebben al ruim 15 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen. In deze lange periode hebben zij tuinen ontworpen en aangelegd in alle soorten en maten.

Bij PVS Buitenleven heeft een hoop mogelijkheden, zo ontwerpen en leggen wij volledige tuinen aan of renoveren wij uw bestaande tuin. Deze worden natuurlijk volledig naar uw wensen ontworpen voordat wij van start gaan. Bent u tevreden met het ontwerp van een van onze hoveniers? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met het aanleggen van uw droomtuin. PVS Buitenleven zorgt ervoor dat het ontwerp op de juiste manier wordt gerealiseerd.

Neem contact op

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Onderhoudsarme tuin

Heeft u naast uw drukte geen tijd om uw tuin te onderhouden of heeft u geen groene vingers? Dan kunt u kiezen voor een onderhoudsarme of onderhoudsvriendelijke tuin. Wij ontwerpen een tuin die aan deze eisen voldoet. Bij het ontwerpen houden wij natuurlijk rekening met uw wensen. Ondanks dat u geen zin/tijd heeft om de planten te bezorgen, is het toch mogelijk om planten in uw tuin te plaatsen. Er zijn een hoop planten die weinig verzorging nodig hebben en best een tijdje zonder water kunnen. Zo ziet uw tuin er toch nog een beetje gezellig uit.

Uw tuin zal nooit geheel onderhoudsvrij zijn. Zelfs wanneer u ervoor kiest om tijdens uw tuinaanleg te kiezen voor volledig betegelen. Na verloop van tijd zal u altijd last krijgen van dat nare onkruid.

Aanleg van de tuin volgens systematische werkwijze

Elke tuin die door ons wordt ontworpen is uniek. Voor wij aan de slag kunnen met het ontwerp, moet er een goed doordacht plan worden ontworpen. Dit plan moet natuurlijk overeenkomen met uw wensen.  Onze ontwerpen worden pas uitgevoerd wanneer u het hier volledig mee eens bent. Door te zorgen voor een goede planning voorkomen we dat we voor verrassingen komen te staan tijdens de tuinaanleg. Daarnaast kunnen wij met een strakke planning efficiënt te werk gaan.

Tuinontwerp naar uw wensen

Waarvoor kunt u terecht bij PVS Buitenleven?

PVS Buitenleven biedt een hoop verschillende diensten aan. Zo kunt u bij PVS Buitenleven onder andere terecht voor:

  • Het plaatsen van graszoden
  • Ontwerpen van een nieuwe tuin
  • Tuinaanleg
  • Het planten van bomen en struiken
  • Het plaatsen van tuinafscheidingen, zoals tuinschermen of hagen
  • Plaatsing van vijvers
  • Bloembakken plaatsen
  • Het plaatsen van overkappingen
  • (Sier)bestrating
  • Het aanleggen van tuinverlichting

Aanleggen van (sier)bestrating

Onze professionals zijn onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende soorten bestratingen. Zo kunt u onder andere: betontegels, klinkers en keramische tegels laten plaatsen in uw tuin. Ook kunt u kiezen voor natuurstenen, zoals: graniet of Chinees hardsteen of leistenen. De keuze uit bestrating is dus enorm. Deze verschillende bestratingen hebben allen hun voor- en nadelen. Het aanleggen van deze bestratingen is geen probleem voor onze professionals. Heeft u liever half verharding of split? Dat is geen enkel probleem. Bij PVS Buitenleven heeft u een ruime keuze uit: grind, split, steenslag en houtsnippers.
Vakkundige sierbestrating

Aanleggen van (sier)bestrating

Onze professionals zijn onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende soorten bestratingen. Zo kunt u onder andere: betontegels, klinkers en keramische tegels laten plaatsen in uw tuin. Ook kunt u kiezen voor natuurstenen, zoals: graniet of Chinees hardsteen of leistenen. De keuze uit bestrating is dus enorm. Deze verschillende bestratingen hebben allen hun voor- en nadelen. Het aanleggen van deze bestratingen is geen probleem voor onze professionals. Heeft u liever half verharding of split? Dat is geen enkel probleem. Bij PVS Buitenleven heeft u een ruime keuze uit: grind, split, steenslag en houtsnippers.
Vakkundige sierbestrating

Aanleggen van tuinverlichting

Wilt u ook ’s avonds blijven genieten van uw tuin? Dan is goede verlichting geen overbodige luxe. Voor het aanleggen van stroom, wordt gebruik gemaakt van (spat)waterdicht materiaal. De stroompunten kunnen namelijk te maken krijgen met neerslag. Tuinverlichting is in veel soorten en maten te verkrijgen. U kiest zelf de verlichting uit die u in uw tuin wenst. Wij zorgen ervoor dat deze verlichting op een juiste manier wordt aangesloten, zodat u deze eenvoudig kunt bedienen.

Plaatsen van tuinafscheidingen

Mocht uw huidige tuinafscheiding niet meer voldoen aan uw wensen, dan kunt u deze door ons laten vervangen. Het aanbod aan tuinafscheidingen is enorm. Zo heeft u onder andere keuze uit: een haag, houten schutting, palissade, kunststof tuinscherm, betonnen schutting, tuinmuur en nog veel meer. Wij plaatsen de tuinafscheiding die u wenst!

Het aanleggen van bloembakken

Kan uw tuin wel wat kleur gebruiken? Dan kunnen bloembakken natuurlijk niet ontbreken in uw tuin. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het aanleggen van verhoogde bloemborders en betonnen bloembakken. De vorderrand wordt op een stevige manier verlijmd, zodat deze gegarandeerd blijft zitten. Deze betonnen borders zorgen ervoor dat u uw tuin kunt voorzien van kleurrijke bloemetjes en verschillende plantjes.
Alles over tuinontwerp

Beplanten

Wilt u uw tuin extra kleur geven, maar heeft u geen groene vingers? Dan kunt u de hulp van een van onze professionals inschakelen voor het beplanten van uw tuin. De beplanting zorgt ervoor dat u een gezellige en sfeervolle tuin krijgt. Tijdens de tuinaanleg zorgen wij voor de plantjes en het planten ervan. De keuze uit beplanting is enorm, zo kunt u onder andere kiezen uit: bomen, struiken, hagen, heesters, leiplanten en leibomen, bloemetjes en waterplanten voor uw vijver.

Een gazon aanleggen

Wenst u een gazon in uw tuin, dan kunt u ook deze laten aanleggen door een van onze professionals. Onze gazons worden geplaatst met de beste grasmatten of graszaden. Zo weet u zeker dat uw gazon van hoge kwaliteit is. U zult jarenlang plezier hebben van uw gazon, mits deze goed wordt onderhouden. Heeft u liever een gazon dat minder onderhoud vergt? Dan is kunstgras iets voor u!

Plaatsen van een vijver

Bent u een echte dierenliefhebber en bent u op zoek naar een echte eyecatcher? Dan kunt u een vijver laten plaatsen door onze professionals. Daarnaast zorgt een vijver voor een rustige en natuurlijke uitstraling.

Het plaatsen van een overkapping

Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van uw tuin? Dan is een overkapping iets voor u. Een overkapping zorgt ervoor dat u in de zomer een plekje heeft waar u in de schaduw kunt zitten. Daarnaast zorgt een overkapping ervoor dat u geen last heeft van neerslag. U kunt dus het hele jaar door genieten van uw tuin. De overkapping wordt op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen bij tuinaanleg. Bij PVS Buitenleven heeft u de keuze uit overkappingen van verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor een natuurlijke look met een houten overkapping of kunt u kiezen voor een moderne uitstraling met een aluminium veranda.
Onze overkappingen en veranda’s

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!