Windstor screen

Met het Windstor screen geniet u bescherming tegen de zon wanneer u dat wenst en hoeft u niks van het buitenleven te missen. Het Windstor screen beschermt zowel tegen het zonlicht als de warmte. Met deze zonwering kunt u probleemloos naar buiten willen kijken en gaat er niks van het uitzicht verloren.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Kenmerkend voor het Windstor Zipscreen is het ‘blind ritssysteem’ en het doek rolt verticaal uit. Het systeem is bovendien makkelijk te bedienen met de bijbehorende afstandsbediening. Zon, regen, hitte of kou: de Windstor is overal tegen bestand. Doordat de Windstor van doorzichtig PVC is gemaakt heeft u nog altijd een goed uitzicht. Hij staat eveneens mooi als zijwand voor uw overkapping of als raambekleding voor uw bedrijfspand of horecagelegenheid.

 

  • Breedte screen 100-500 cm
  • Hoogte 100-280 cm
  • Bediening Somfy afstandsbediening

Beschermd tegen regen en wind

Het unieke rits systeem van de Windstor screen voorkomt dat regenwater en wind binnen kan dringen. Zo blijft de kwaliteit van het doek optimaal behouden.
regen en wind bescherming

Onbelemmerd zicht of schaduwmaker

U kunt bij het Windstor screen zelf het materiaal voor uw doek uitkiezen. Ga bijvoorbeeld voor een doorzichtig doek als u naar buiten wilt kijken en toch droog wilt zitten of ga voor een doe waarmee je juist veel schaduw creëert.
Onbelemmerd zicht

Somfy motoren

Bij een zonweringssysteem met motoren van Somfy zit u altijd goed en krijgt u 5 jaar garantie. Door de jarenlange ervaring van Somfy zijn de motoren zeer betrouwbaar en werkt een bedrijf als Palmiye Benelux graag met deze systemen.  Met slechts één druk op de knop kunt u het systeem eenvoudig bedienen.
Somfy

Optionele weersensoren

Als extra toevoeging op de zonweringsproducten van Palmiye Benelux voor zon- en of wind sensoren kiezen. Daarmee is het mogelijk om de zonwering automatisch in- of uit te laten rollen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de zonwering als u van huis bent, want dat wordt dan al voor u geregeld.
weersensoren

Vraag offerte aan

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.  Bekijk ook gerust ons verdere assortiment op onze website of in de showroom.