Verstelbaar Glazen Windscherm

Een glazen windscherm is de perfecte oplossing voor binnen én buiten. U kunt hem gebruiken als windscherm voor buiten, maar ook als tussenwand die u kunt verstellen voor binnen. Het is ook een fijne oplossing voor uw horecagelegenheid, tegen bijvoorbeeld hitte, regen en geluid.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Het verticale schuifsysteem van Palmiye Benelux is multifunctioneel. Buiten is het zeer geschikt als balkon- of windscherm en is het een perfecte bescherming tegen geluid, regen en hitte.. De hoogte kunt u heel eenvoudig zelf handmatig of zelfs automatisch instellen. Binnen in huis kunt u het systeem gebruiken als flexibele tussenwand.

Panorama

Wilt u optimaal genieten van een panorama-uitzicht op uw terras of balkon? Ook dan is ons glazen windscherm erg geschikt. Voor dit windscherm kunt u kiezen uit twee of drie panelen, met een maximale breedte van 4 meter. U kunt ook ons glazen schuifsysteem over de hele breedte van uw terras laten plaatsen.

Bent u geïnteresseerd in een glazen schuifsysteem?

Op een van onze inspiratiepunten kunt u komen kijken naar een live demonstratie.

  • Kleur Alle RAL kleuren
  • Glasdikte (mm) 10
  • Aantal sporen 2/3/4/5/6-spoors rails
  • Glaspaneel breedte (mm) 640/820/980/1040
  • Inbouwhoogte (mm) 2000/2100/2150/2200/2250/2300/2400/2500

Maximale flexibiliteit

Ons systeem is verstelbaar. Hierdoor kunt u de stand van de tussenwand helemaal zelf bepalen. U kunt de hoogte eenvoudig handmatig of automatisch instellen.
Flexibiliteit

Onbelemmerd zicht én windscherm in een

U hoeft niet in te leveren op uw zicht wanneer u een windscherm wilt plaatsen. Met ons systeem geniet u nog steeds van het volle uitzicht op uw tuin en bent u toch beschermd tegen wind.
windscherm

Geluidsbestendig

Met ons glazen windscherm geniet u van uw privacy, want het is geluidsbestendig. U wordt niet langer gehinderd door vervelende omgevingsgeluiden, zowel binnen als buiten. Het parapetsysteem zorgt daarvoor.
Geluidsbestendig

Glaskeuze

U kunt kiezen uit enkel en dubbel glas. Ook kunt u kiezen of u 2 of 3 glaspanelen wilt.
Glaskeuze

Technische tekeningen

Wilt u nog meer weten over onze systemen en producten? Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen. \wij beantwoorden uw vragen graag.
Technische tekeningen

Vraag offerte aan

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons glazen schuifsysteem of een van onze andere producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.