Silver vouwdak

Strakke lijnen en een modern design. Dat zijn de eigenschappen van de Silver pergola met vouwdak. Hiermee verrijkt u gemakkelijk en een snel uw terras. Deze pergola bestaat uit een schuifdaksysteem voorzien van een aluminium frame. Deze soort terrasoverkappingen zijn geschikt voor ieder weertype en is ontworpen om te gebruiken in alle weersseizoenen.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Een Silver vouwdak pergola doek zorgt voor een goede bescherming tegen de zon en de neerslag. Hierdoor is deze overkapping zeer geschikt voor ieder weertype en heeft u hier ieder seizoen opnieuw plezier van. Deze Silver pergola kunt u bovendien uitbieden met extra glazen schuifwanden. In combinatie met elkaar zorgt dit voor een aangename tuinkamer die gebruikt kan worden in de koudere maanden. De Silver pergola biedt vele opties en mogelijkheden. Deze opties en mogelijkheden zorgen ervoor dat hij tot een van de favorieten behoort.

 

  • Kleur Alle RAL kleuren mogelijk
  • Maximale Breedte 13 meter*
  • Plaatsing Muurmontage
  • Maximale Uitval 10 meter*
  • Koppelbaar *De Silver is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

Verlichting

Voor extra verlichting onder uw veranda kunt gebruik maken van heldere verlichting of sfeervol dimlicht. Binnen dit kunt u kiezen voor LED-lichtlijnen of puntverlichting. Bovendien kunt u deze verlichting makkelijk dimmen en kan het licht bediend worden met een afstandsbediening of smartphone. Tenslotte draagt u met onze LED-technologie bij aan een groenere wereld.
Verlichting

Somfy motoren

Wij gebruiken in al onze producten Somfy motoren. Deze motoren zijn sterk, snel en innovatief waardoor ze perfect zijn voor smart home doeleinden. Bovendien geven wij vijf jaar garantie op deze motoren en zijn ze door de RTS technologie met een druk op de knop te bedienen.
Somfy

Waterafvoer

Binnen het Silver vouwdak zit een verborgen afvoersysteem die geïntegreerd zit in de liggers en staanders. Dit slimme afvoersysteem zorgt ervoor dat water moeiteloos kan worden afgevoerd. Bovendien zorgt het waterstopsysteem ervoor dat het water niet in een afgesloten ruimte kan doordringen. Het hemelwater wordt direct richting de frontale regengoot geleid voor een druppelvrije afvoer, die direct van het dak afschuift.
Waterafvoer vouwdak

Weggewerkte montage elementen

Bij deze vouwdaken zijn de roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven onzichtbaar weggewerkt. Hierdoor ogen de Silver vouwdaken strak en bieden zij perfect zicht.
Weggewerkte montage

Doek mogelijkheden

Het doek is het belangrijkste ondereel van uw vouwdak. Binnen de Palmiye collectie kunt u een breed scala aan hoge kwaliteit plfaonddoeken vinden. Deze plafonddoeken zijn naar eigen wens aan te passen op het gebied van kleur, materialen en zelfs patronen. Wij importeren deze doeken uit Europa en de Verenigde staten en werken hierbij samen met leveranciers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bovendien geven wij vijf jaar garantie tegen verkleuring en schimmel. Tenslotte, zijn ze ook nog eens 100% waterdicht waardoor u altijd op uw bent en altijd veilig en droog onder uw veranda zit.
Doek mogelijkheden

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geraakt na het zien van onze producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.