Tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven

Het onderhouden van uw tuin is net zo belangrijk als de aanleg en het ontwerpen ervan. Wanneer u optimaal wilt kunnen genieten van uw tuin is het belangrijk dat deze er goed uit ziet. Daarom is het belangrijk dat u de nodige tijd en moeite steekt in tuinonderhoud. Door de tuin goed te onderhouden, kunt u blijven genieten van een mooie, rustgevende tuin. Heeft u zelf geen zin/tijd om de tuin te onderhouden? Dan kunt u de tuin laten onderhouden door een tuinier van PVS Buitenleven. Zo kunt u zich op andere dingen focussen en heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. Maak een afspraak, dan komen wij op de gewenste datum en tijd langs.

Ontdek ons tuinadvies

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Welk tuinonderhoud bieden wij?

Wanneer u geen zin/tijd heeft om uw tuin te onderhouden, dan kunt u hulp inschakelen van PVS Buitenleven. Voor de volgende tuinonderhoud kunt u contact met ons opnemen:

  • Het snoeien van uw beplanting
  • Bemesten van uw planten/gazon
  • Verwijderen en bestrijden van onkruid
  • Het verzorgen van uw beplanting
  • Rooien van bomen
  • Verwijderen van boomstronken
  • Verwijderen van groene aanslag
  • Schoffelen
  • Grasmaaien

Vraag offerte aan

Tuinonderhoud op maat

Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Den Bosch? Dan bent u aan het juiste adres bij PVS Buitenleven. Wij verzorgen uw tuin wanneer u hier geen tijd/zin voor heeft. U kunt een losse afspraak maken, dan komt een van onze medewerkers langs voor het onderhoud van uw tuin. Ook kunt u een aantal afspraken maken. Dan komt een van onze medewerkers op de afgesproken datums langs. Zo kunt u bijvoorbeeld alvast een afspraak inplannen voor april en september voor het snoeien van uw beplanting.

Bij PVS Buitenleven kunt u terecht voor zowel groot, als klein onderhoud in uw tuin. Voor u is dit heel gemakkelijk wanneer u er geen tijd voor heeft. Wij komen graag langs voor het nodige onderhoud aan uw tuin of dit nou het snoeien van uw planten in of het verwijderen van onkruid. Mocht het nodig zijn, dan komen wij meerdere keren langs zodat uw tuin goed wordt onderhouden. Dankzij onze tuinonderhoud service bent u ervan verzekerd dat uw tuin er het hele jaar netjes bij ligt.

Wij zijn TuinKeur gecertificeerd

Tuinonderhoud zakelijke klanten

Als bedrijf zijnde is het belangrijk dat u een goede indruk maakt op uw klanten. Een van de dingen die uw klanten als eerste opvallen is de bedrijfstuin. U wilt natuurlijk dat uw klanten een goed beeld hebben van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de bedrijfstuin er netjes bij ligt. Het onderhouden van de tuin is dus noodzakelijk om een goede eerste indruk te maken op potentiële klanten.

Door gebruik te maken van het periodiek tuinonderhoud van PVS Buitenleven, dan hoeft u het hele jaar niet meer om te kijken naar de bedrijfstuin. Wij zorgen ervoor dat het tuintje er netjes uit ziet, zo zorgen wij onder andere voor: gesnoeide hagen, het verwijderen van onkruid en het opruimen van zwerfafval. U kunt zich gewoon bezig houden met uw onderneming. Wij nemen het tuinonderhoud voor onze rekening.

Ontdek onze hoveniers diensten

Tuinonderhoud zakelijke klanten

Als bedrijf zijnde is het belangrijk dat u een goede indruk maakt op uw klanten. Een van de dingen die uw klanten als eerste opvallen is de bedrijfstuin. U wilt natuurlijk dat uw klanten een goed beeld hebben van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de bedrijfstuin er netjes bij ligt. Het onderhouden van de tuin is dus noodzakelijk om een goede eerste indruk te maken op potentiële klanten. Door gebruik te maken van het periodiek tuinonderhoud van PVS Buitenleven, dan hoeft u het hele jaar niet meer om te kijken naar de bedrijfstuin. Wij zorgen ervoor dat het tuintje er netjes uit ziet, zo zorgen wij onder andere voor: gesnoeide hagen, het verwijderen van onkruid en het opruimen van zwerfafval. U kunt zich gewoon bezig houden met uw onderneming. Wij nemen het tuinonderhoud voor onze rekening.

Incidenteel of periodiek uw tuin onderhouden

Na een lange werkdag heeft u vaak geen zin om uw tuin ook nog helemaal te moeten verzorgen. Toch is het belangrijk dat de nodige tijd en moeite in uw tuin wordt gestoken. Zo blijft uw tuin er netjes uit zien en kunt u heerlijk ontspannen in de tuin. Even de plantjes water geven of het grasmaaien is misschien nog niet zo’n heel groot probleem, maar de coniferen, buxus of beuken snoeien wordt al een ander verhaal.

U kunt dit werk laten uitvoeren door de hoveniers van PVS Buitenleven. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er netjes bij ligt. U kunt zowel voor incidenteel, als periodiek onderhoud bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs om te bekijken welk onderhoud uw tuin nodig heeft. Mocht het onderhouden van uw tuin een hoop werk zijn, dan maken wij een plan van aanpak op maat. Door gebruik te maken van ons periodiek tuinonderhoud, ziet uw tuin er het hele jaar netjes uit.

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!