Bedrijfstuinen

Wilt u een goede indruk maken op iedereen die uw bedrijf bezoekt? Dan is een nette, verzorgde bedrijfstuin zeer welkom. Met een verzorgde bedrijfstuin geeft u meteen uw visitekaartje af. De bedrijfstuin moet er netjes uitzien, om een goede indruk te wekken bij de bezoekers. PVS Hoveniers helpt u graag bij het realiseren van strakke bedrijfstuinen. Zodat u een goede eerste indruk maakt bij uw bezoekers. Een karaktervolle bedrijfstuin zorgt niet alleen voor een goede indruk op klanten, maar is ook nog eens een sfeervolle plek waar medewerkers zich kunnen ontspannen. Zo kunt u heerlijk pauzeren met uw collega’s in de buitenlucht, in een sfeervolle en rustige omgeving.

Neem contact op!

Het aanleggen van een bedrijfstuin

Bij ieder bedrijf past weer een andere bedrijfstuin. Een bedrijfstuin zegt veel over uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat er van tevoren met een aantal dingen rekening wordt gehouden. Zo moet er gelet worden op:

  • De functionaliteit van het groen
  • De aard van uw bedrijf
  • De gewenste uitstraling van uw bedrijf
  • De zichtbaarheid van uw bedrijfspand voor bezoekers
  • De kosten van het onderhouden van de bedrijfstuin

Als ondernemer moet u zich kunnen richten op uw taken binnen het bedrijf. Het onderhouden van uw bedrijfstuin kunt u het beste over laten aan PVS Hoveniers. Wij vinden een goede communicatie met onze klanten erg belangrijk. Daarom is een goed kennismakingsgesprek erg belangrijk. Aan de hand van uw wensen kunnen wij aan de slag. Zo zorgen wij ervoor dat wij onze klanten tevreden stellen. Na de aanleg van de bedrijfstuin is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Op sommige bedrijfsterreinen komen wij maandelijks, zodat de uitstraling van uw tuintje er altijd netjes bij staat. Heeft u interesse in een nieuwe bedrijfstuin? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw bedrijfstuin!

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Onze beste hoveniers

Is het nog niet helemaal voor u duidelijk wat u wilt zien in uw bedrijfstuin? Onze hoveniers denken dan graag met u mee! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van bedrijfstuinen en kunnen deze van alle gemakken voorzien. Wij zullen er samen met u voor zorgen dat aan uw wensen voldaan wordt op het gebied van de bedrijfstuin.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud van deze tuinen en het ontwerpen van deze tuinen. Bent  benieuwd naar al onze mogelijkheden of wenst u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ontdek onze diensten

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!