Panorama vouwdak

Wilt u onbelemmerd genieten van een prachtig uitzicht en de natuur om u heen? Dan kan een panorama vouwdak de oplossing zijn. Met dit vouwdak zult u zich keer op keer blijven verwonderen van de mooie natuur om u heen. Een prachtige zonsondergang met talloze kleurschakelingen hoeft u niet meer te missen met dit handige dak, en krachten van het onweer kunt u veilig en droog bekijken. Dit Panorama vouwdak heeft geen steunpilaren, waardoor het oogt als een zwevend systeem dat niet tot nauwelijks uw zicht belemmerd. Het resultaat? Een ongekende beleving die u laat denken alsof u in een schilderij zit.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Bij het ontwerpen van dit panorama vouwdak streefde wij naar een ontwerp, waarbij u onbelemmerd van het zicht kunt genieten. Daarom kent dit ontwerp een recht dak en geen steunpilaren aan de voorzijde, en heeft u geen last van een belemmerd zicht. Ons panorama vouwdak bestaat uit een hangend systeem, maar heeft voldoende stevigheid om op zijn plaats te blijven. Eventueel kan deze pergola met vouwdak worden uitgevoerd met toegevoegde steunpilaren aan de achterzijde. In deze constructie zit een makkelijk in- en uitschuifbaar doek verwerkt, dat ervoor zorgt dat u ieder seizoen optimaal kunt genieten van het buitenleven. Ten slotte is er nog een optie om dit systeem elektrisch te laten verlopen.

  • Kleur Alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 13 meter*
  • Plaatsing Vrijstaand
  • Maximale Uitval 6 meter*
  • Koppelbaar *De Panorama is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

Hoogwaardige plafonddoeken

Het doek is misschien wel het belangrijkste onderdeel voor een panorama vouwdak terrasoverkapping. U wilt dan ook zeker zijn van een hoge kwaliteit plafonddoek die waterdicht is. Om deze hoogwaardige kwaliteit en waterbestendigheid te behalen, werken wij samen met partners in Europa en de Verenigde Staten. Hierbij komen velen opties, en kunt u kiezen uit een breed scala kleuren, materialen en patronen. Bovendien krijgt u vijf jaar garantie tegen verkleuring en schimmel.
Doeken

Verlichting

Met ingebouwde verlichting geniet u ook nog na zonsondergang optimaal van het buitenleven. De verlichting is af te stellen naar wens, wat kan zorgen voor de creatie van een perfecte ambiance. Deze verlichting kan variëren van heldere verlichting tot sfeervol dimlicht. De manier waarop deze verlichting verwerkt is, is ook vrij aan te passen. U heeft hierbij de keuze uit LED lichtlijnen die over uw gehele doek lopen of puntverlichting verwerkt op bepaalde plekken.
Verlichting

Maximale stevigheid

Tijdens het ontwerpen van dit vouwdak hebben wij de stevigheid van de totale constructie als een belangrijk uitgangspunt genomen. Hierdoor is de pergola op een bepaalde manier ontworpen en is deze niet alleen voorzien van maximale stevigheid, maar ook nog eens windbestendig. Al met al zal dit ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt genieten onder uw pergola.
Maximale stevigheid

Beweging van het doek

Flexibiliteit is een ander belangrijk punt waar wij rekening mee hebben gehouden bij dit ontwerp. Ons doel was namelijk om het openen en afstellen van het doek moeiteloos en makkelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij een systeem geïntegreerd dat ervoor zorgt dat u met onze bijgeleverde afstandsbediening makkelijk het doek opent of sluit. Op deze manier kunt u dit gemakkelijk aanpassen wanneer weersomstandigheden plotseling veranderen. Bovendien bent u door de waterbestendigheid optimaal beschermd tegen neerslag.
Doek beweging

Somfy motoren

Het is cruciaal dat uw doeken gemakkelijk openen. Daarvoor zijn betrouwbare motoren een vereiste en deze zullen ervoor zorgen dat het motorische systeem goed blijft functioneren. Met deze gedachte in ons achterhoofd zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing. Het resultaat hiervan zijn een samenwerking met slimme en betrouwbare motoren van Somfy, die al ruim 50 jaar oplossingen voor slim wonen ontwikkelen.
Somfy

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geraakt na het zien van onze producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.