Natuurstenen terrassen

Door gebruik te maken van de natuurstenen leisteen of flagstones kiest u voor een uitzonderlijke bestrating van uw tuin. Natuursteen blinkt namelijk uit door zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Deze stenen zijn een heuse verrijking voor uw tuin te noemen. Een terras van natuursteen of een pad van natuursteen is prachtig. De natuurstenen zijn afkomstig uit het gebergte van China of Vietnam. Vervolgens worden deze verwerkt tot prachtige stenen die niet in uw tuin kunnen missen! Natuursteen heeft prachtige, natuurlijke patronen en mooie natuurlijke kleuren die erg mooi in uw tuin staan in combinatie met de bloemborders in uw tuin. De verschillende vormen van de natuurstenen zorgen voor een mooi geheel van uw tuin. Klik op de afbeeldingen om een betere indruk te krijgen van de terrassen van natuursteen. U ziet verschillende voorbeelden van terrassen die zijn aangelegd door een van de professionals van PVS Buitenleven.

Meer over tuinontwerp

De mooiste terrastegels van natuursteen

Natuurstenen zijn een mooie en duurzame alternatief dan de standaard betontegels. De natuurstenen hebben allemaal verschillende vormen, maten en kleuren. Dit zorgt voor een terras met een unieke uitstraling. Iedere tegel is toch weer een stukje anders dan de ander, omdat het een natuurlijk product is. Uw tuin krijgt dus een volkomen unieke uitstraling. De natuurstenen kunt u altijd in uw tuin laten liggen. Door de natuurlijke uitstraling zijn deze tegels van alle tijd. Wilt u een terras met een zuidelijke sfeer? Kies dan voor een terras dat wordt aangelegd met flagstones. Deze natuursteen werd vroeger al gebruikt door de Grieken en Romeinen. Flagstones staan bekend om hun diversiteit in formaten en kleuren. De stenen zijn karakteristiek, sfeervol en hebben een unieke uitstraling.

Onze diensten

Tuinkeur

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Het onderhouden van natuurstenen terrastegels

Het onderhouden van terrastegels van natuursteen is vrij eenvoudig. Echter dient u wel uit te kijken met de keuze van het product. Deze keuze dient afgestemd te worden met het verwachtingspatroon en het gebruik. Door het juiste onderhoud heeft u jarenlang plezier van de mooie natuurstenen terrastegels. Wij adviseren u om de natuurstenen terrastegels op regelmatige basis te schrobben met neutrale natuurlijke zeep. Hierdoor voorkomt u dat er aanslag en algen op uw terrastegels ontstaan. Door de aanslag kunnen gevaarlijke situaties ontstaan, omdat deze zorgen voor gladheid. Maak daarom regelmatig uw natuurstenen terrastegels schoon.

De kenmerken van natuursteen

Terrastegels van natuursteen worden op verschillende manieren bewerkt. Deze verschillende bewerkingen hebben ieder hun eigen kenmerken. Zoals de naam al doet vermoeden is natuursteen een natuurproduct. De tegels worden op verschillende manieren uit grote stukken gesteente gehaald. Zo worden stukken steen gehakt, gespleten of gezaagd. Deze verschillende bewerkingstechnieken zorgen ervoor dat elke natuurstenen terrastegel uniek is. Om deze reden zullen er altijd oneffenheden aanwezig zijn in de terrastegels en zullen de maten altijd verschillen.

Natuurstenen terrastegels

Natuurstenen zijn door de verschillende vormen en kleuren een mooie toevoeging aan uw tuin. Door de unieke eigenschappen krijgt uw tuin een bijzondere uitstraling. Natuurstenen terrastegels worden gemaakt van verschillende soorten gesteente. Doordat er gebruikt wordt van verschillend gesteente, krijgt iedere tuin een unieke uitstraling. Bekende soorten gesteente dat wordt gebruikt voor terrassen zijn: flagstones, granieten tegels, hardstenen tegels en leistenen tegels.
Al onze sierbestrating

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!