Tuinmeubelen voor buiten

Wij hebben ook een ruim aanbod aan tuinmeubelen in onze showroom, maar deze kunt u ook online vinden. Meubels die bijvoorbeeld niet mogen ontbreken in uw tuin zijn een mooie loungebank met bijpassende tafel of een tafel om ’s zomers uitgebreid aan te dineren. Deze hebben we allemaal in ons assortiment in verschillende maten en materialen. Wij hebben meubels die geschikt zijn voor een strakke tuin, maar ook meubels die u echt een landelijk gevoel geven. Doordat er in onze showroom verschillende stijlen te zien zijn aan meubels, veranda’s en accessoires kunt u zich een goed beeld vormen van wat het best in uw tuin past. Op onze website vindt u al enkele voorbeelden van loungesets, heerlijke zitzakken en sofa’s. Doordat wij meubels in verschillende afmetingen hebben, vindt u altijd iets wat in uw tuin of op uw balkon past.

Aluminium terrasoverkapping

Onze type veranda's

Loungeset

Sofa's

Bijzettafels

Accessoires

Accessoires

Uw tuin is niet compleet zonder de juiste accessoires en ook deze hebben wij voor u. Denk bijvoorbeeld aan handige bijzettafels. In de zomer leeft u namelijk buiten en dan is het niet verwonderlijk als u veel spullen van binnen meeneemt naar buiten. Wanneer u die op een van onze bijzettafels legt, heeft u ze altijd bij de hand. We vinden het ook belangrijk dat uw tuin een gezellige plek is waar u zelfs in de winter de hele dag zou willen doorbrengen. Maak uw loungebank bijvoorbeeld zo comfortabel mogelijk met enkele van onze heerlijke sierkussens.

Koude avonden worden net iets fijner met een van onze vuurkorven of gashaarden. Onze firepots zijn voorzien van een ingebouwde gashaard en de hoogte van de vlam kunt u zelf bepalen. Ze voldoen aan alle veiligheidseisen en door hun neutrale kleuren passen ze in iedere tuin.

Bekijk accessoires

Beste kwaliteit

Wij verkopen alleen tuinmeubelen en accessoires van de beste kwaliteit. Wanneer u investeert in producten uit ons assortiment, beleeft u er jarenlang plezier van. Door de moderne en tegelijkertijd tijdloze uitstraling raakt u niet snel uitgekeken op uw meubelen en accessoires.

Ruim aanbod

In onze showroom en op onze website vindt u een ruim aanbod aan loungesets, zitmeubelen en accessoires. Onze selectie bestaat uit verschillende kleuren en verschillende materialen die tot hun recht komen in elke tuin.

Gratis verzending

Een kleine tuin inrichten is niet altijd even makkelijk. Toch vindt u in ons aanbod genoeg meubelen die kunnen passen in uw kleine tuin of op uw balkon. Kies bijvoorbeeld een comfortabele zitzak of een van onze petit sofa’s.

Schoonmaakartikelen

Het is belangrijk om uw veranda en tuinmeubelen goed te onderhouden. U wilt tenslotte langer plezier hebben van de producten die u bij ons koopt. Wij begrijpen ook dat u dit op een zo makkelijk en snel mogelijke manier wilt doen.  Bij ons vindt u enkele geschikte producten om uw veranda schoon te houden. Wij hebben bijvoorbeeld een veranda reiniger die u kunt gebruiken voor een diepe reiniging. Daarnaast is het een ecologische reiniger dus u maakt een verantwoorde keuze. Tot slot is een goede wasborstel van belang voor een grondige schoonmaak van ramen én overkapping. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!