Lamellen overkapping Skyroof Plus

Het Skyroof Plus Lamellendak van Palmiye Benelux biedt de perfecte uitkomst voor bescherming tegen alle weersomstandigheden. Geniet van de multifunctionaliteit door de flexibele, modulaire en compacte structuur van deze overkapping. En personaliseer de Skyroof Plus naar al uw wensen. Van kleur, tot afmeting en opties. Elke uitvoering is uniek.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

Het gemotoriseerde dak van het Skyroof Plus Lamellendak bestaat uit roteerbare aluminium panelen. Deze beweegt u naadloos in elke hoek tot 120 graden. Zo creëert u de gewenste lichtinval op basis van het weertype. Bij het openen van de panelen zorgt u er bovendien voor dat de warme lucht van een hete zomerdag niet onder uw overkapping blijft hangen. Bij regenachtig en iets koeler weer worden de panelen perfect gesloten. Zo geniet u optimale isolatie. Een ander er populair lamellendak is de Skyroof Prestige. Daarnaast is het mogelijk deze luxe overkapping zowel vrijstaand als aan uw woning te plaatsen.

  • Kleur Leverbaar in alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 4,50 meter*
  • Plaatsing Vrijstaand / Muurmontage
  • Maximale Uitval 8 meter*
  • Lamel breedte 21,56 cm

*De Skyroof Plus is te koppelen voor het overkappen van grotere of afwijkende afmetingen

Beweging van de lamellen

Met de bijgeleverde afstandsbediening laat u de lamellen eenvoudig kantelen. Dit kan tot een hoek van 120 graden. Zo zorgt u voor een optimale lichtinval en luchtcirculatie. Uiterst prettig voor een hete zomerdag. De lamellen openen en sluiten met een synchrone beweging. Bij tegenvallende weersomstandigheden zit u bovendien optimaal geïsoleerd. De lamellen drukken perfect op elkaar bij het sluiten.
lamellen beweging

Geen vuilophoping

De in de lamellen geïntegreerde goot voorkomt dat er opgehoopt vuil naar binnen valt bij het roteren van de lamellen.
Geen Vuilophoping

Modulariteit

Belangrijke uitgangspunten voor de Skyroof serie, zijn flexibiliteit en modulariteit. Daarom is deze serie zodanig ontworpen, dat u deze pergola’s naar uw hand kan zetten. Dat betekent dat u zowel kunt spelen met materialen en kleuren. En tegelijkertijd kunt u uw overkapping dankzij het koppelbare karakter oneindig doortrekken.
modulariteit

Perfecte waterafvoer

De interne hellingshoek aan de bovenzijde van de lamellen zorgt voor perfecte hemelwaterafvoer. Opeenhoping van water op het systeem wordt hiermee voorkomen.
afvoer

Somfy motoren

Met één druk op de knop opent u uw terrasoverkapping van Palmiye Benelux. Dat komt dankzij de betrouwbare motoren van Somfy. Al ruim 50 jaar ontwikkelt Somfy oplossingen voor ‘slim wonen’. Daarom werkt Palmiye Benelux graag met de oplossingen van Somfy, zodat u uw overkapping eenvoudig bedient. Geniet bovendien vijf jaar garantie op deze motoren.
Somfy

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geraakt na het zien van onze producten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.