Legend vouwdak

Het Legend vouwdak van Palmiye Benelux is een toevoeging aan uw interieur. Met een recht dak en strakke afwerking is het een echte eyecatcher in uw pand of overkapping. De Legend is het ideale systeem om de hoeveelheid zonlicht mee te bepalen en beschikt over een innovatief waterafvoersysteem.
Vraag offerte aan

Product omschrijving

De Legend van Palmiye Benelux is een vouwdak systeem waarvan het dak recht afloopt. Het betreft een ‘inbouw’ vouwdoek en vormt daarmee de perfecte toevoeging aan reeds bestaande constructies. Het dak bestaat uit een hoogwaardig plafonddoek geïmporteerd uit Europa en Amerika. Het doek is leverbaar in verschillende kleuren en patronen. U bedient deze pergola eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening. Zo geniet u bescherming tegen alle weersomstandigheden. Hemelwater wordt afgevoerd via het geïntegreerde afvoersysteem. Uiteraard kunt u de overkapping verrijken met glazen schuifpanelen en fraaie LED verlichting.

  • Kleur Alle RAL kleuren
  • Maximale Breedte 13 meter
  • Plaatsing Inbouw systeem voor bestaande constructie
  • Maximale Uitval 10 meter

Hoogwaardige plafonddoeken

Alle doeken van Palmiye Benelux zijn met zorg en aandacht gemaakt door partners in Europa en de Verenigde Staten. Essentieel voor ieder vouwdak terrasoverkapping is het doek. De plafonddoeken van Palmiye Benelux zijn van hoge kwaliteit en zijn bovendien waterdicht. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, patronen en materialen. Bovendien geniet u vijf jaar garantie tegen schimmel of verkleuringen.
Doeken

Verlichting

Met de LED verlichtingsmogelijkheden van Palmiye Benelux creëert u extra sfeer onder uw overkapping. Ook de keuze qua verlichting is groot. Zo kunt u kiezen tussen LED lichtlijnen of puntverlichting en tussen heldere verlichting of juist tot een dimlicht dat voor een gezellige sfeer zorgt onder uw overkapping. Net als de overkapping zelf kunt u de verlichting bedienen met een afstandsbediening en ook met uw smartphone.
Verlichting

Somfy motoren

Al ruim 50 jaar ontwikkelt Somfy oplossingen voor ‘slim wonen’. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de motoren uiterst betrouwbaar zijn. Palmiye Benelux werkt dan ook graag met de producten van Somfy. Ook het gebruiksgemak is een groot pluspunt: met één druk op de knop bedient u eenvoudig uw zonwering.
Somfy

Vraag offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze overkappingen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij laten zo spoedig mogelijk van ons horen.