Serre Rotterdam

Wilt u ook genieten van extra woonruimte? Een serre thuis geeft je het buitengevoel én extra woonruimte in een. PVS Buitenleven in Rotterdam maakt serres en voor iedere gewenste maat. Na een persoonlijk gesprek ontwerpen wij de serre en letten wij met de grootste zorg op de kleinste details. Door het gebruik van duurzame materialen en stevige constructies garanderen wij bovendien een onbezorgde en lange levensduur.

Wilt u ook in de wintermaanden nog kunnen genieten van uw tuin en het buitengevoel? Laat u dan helpen PVS Buitenleven met het aanbouwen van een serre in Rotterdam. Met het aanbouwen van een serre creëert u een tuinkamer, waarbij u de voordelen van buiten combineert met de warmte en droogte van binnen. Het grootste verschil tussen een veranda met een glazen schuifwand en een serre is dat een serre gebruikt kan worden als extra woonruimte en toch het gevoel geeft van buiten in alle weersomstandigheden en seizoenen. Een veranda zul je vooral met goed weer gebruiken. Wel kiezen veel mensen ervoor om glazen wanden voor hun veranda te plaatsen. Dit maakt wel degelijk een verschil, warmte zal beter blijven hangen. Het kan echter niet net als bij een serre als woonruimte gezien worden.

Maatwerk staat voorop bij PVS Buitenleven. Werkelijk alles is bespreekbaar! Het aanbod is groot en divers. Wij bieden verschillende soorten serres en overkappingen aan. Ook is er een breed assortiment met accessoires voor uw serre of veranda met of zonder glazen schuifwand. Het bouwpakket krijgt u kant-en-klaar geleverd inclusief een handleiding. Zo kunt u uw veranda eenvoudig in elkaar zetten en in korte tijd al optimaal genieten. Heeft u extra hulp nodig of vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een ervaren team van montagespecialisten in Rotterdam voor u klaar staan, die de serre vakkundig voor u kunnen installeren.

aluminium veranda

Glazen Serre Rotterdam

Een van de meest gekozen opties als het gaat om serrebouw tegenwoordig, zijn volledig glazen serres. Bij PVS Buitenleven hebben wij dan ook een ruim aanbod aan verschillende soorten glazen schuifwanden. Met een glazen serre in Rotterdam creëert u de ideale plek buiten om warm en droog te zitten, terwijl u van het buitenleven kunt genieten. Het enige dat u hoeft te doen is de stijl, het materiaal, de kleur en de afmetingen door te geven. Wij zorgen er dan voor dat alles op maat en naar wens gemaakt wordt.

 

Ook kunt u ervoor kiezen om glazen schuifwanden te laten installeren aan uw Serre. Hiermee zet u gemakkelijk de deur open naar uw tuin. Zo zorgt u voor frisse lucht in uw Serre en kunt u gemakkelijk van binnen naar buiten gaan.

Al onze producten en diensten

Veranda en Overkapping

Tuinmeubelen

Hovenier

Onze showroom

Aluminium Serre Rotterdam

Onze serres zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en modellen. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om te kunnen genieten van een serre in de tuin. Tegenwoordig wordt er vaak gebruik gemaakt van aluminium serres, in tegenstelling tot houten serres die voornamelijk vroeger populairder waren. Met een aluminium serre in Rotterdam bent u ook verzekerd van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het geeft een moderne look en strakke afwerking. Daarnaast zijn aluminium serres ook nog eens goed betaalbaar.
Vraag offerte aan

Vraag offerte aan

Interesse in een op maat gemaakte veranda of overkapping? vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Serrebouwer Rotterdam

Voor iedereen die het hele jaar door van hun tuin willen genieten, is een serre aanbouw wellicht de juiste oplossing. Hiermee komt u namelijk veel korter bij het buitenleven te staan. Ook wij zien een toename in populariteit van serres in de afgelopen jaren. Hierdoor heeft de serrebouw ook niet stilgezeten. Serres van tegenwoordig zijn een stuk anders dan die van 20 of 30 jaar geleden. Er is meer keuze dan ooit tevoren en vrijwel alles kan naar wens worden aangepast. Kies zelf welke kleur of materiaal u wilt en geef makkelijk de afmetingen door via onze website. Er zijn genoeg opties voor iedereen, waardoor u alles naar eigen smaak kunt bepalen.

U kunt bij PVS Buitenleven altijd terecht voor vragen of onduidelijkheden betreft serrebouw in Rotterdam. Al onze toegewijde medewerkers staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen. Of het nu gaat over serres, overkappingen, veranda’s of accessoires, onze medewerkers kunnen u zeker verder helpen. Daarnaast kunnen zij u ook alles vertellen over de mogelijkheden qua stijl, materiaal en kleur. De keuze is ruim. Liever een houten of aluminium serre? Een landelijke of moderne look? Door de jarenlange expertise van onze specialisten hoeft u zich zorgen te maken over uw toekomstige serre in Rotterdam. Wij kunnen u ook informeren over de richtprijzen en eventuele kortingen of aanbiedingen. Om het gemak te vergroten kunt u daarnaast gespreid betalen bij ons, dat is geen enkel probleem! Qua prijs-kwaliteit verhouding is PVS Buitenleven een van de betere serrebouwers in Rotterdam en omstreken. Daarbij denken wij graag met u mee! Op onze website kunt u alvast een beeld krijgen van uw beoogde serre. Hier kunt u namelijk al kiezen uit de verschillende opties en de nodige aanpassingen zelf al doorvoeren. Verander bijvoorbeeld de materiaalkeuze en de kleur. Dan krijgt u alvast een indicatie van het eindproduct.

0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen

Serre Rotterdam door PVS Buitenleven

Tijdens een bezoek aan onze showroom informeren en helpen wij u graag verder. Dit kan natuurlijk ook altijd via de telefoon. Via onze website is het vervolgens makkelijk om een serre te bestellen en naar persoonlijke wensen aan te passen. Dit kunt u ook doen in onze showroom met een helpende specialist erbij. Nadat alles bij ons is doorgekomen, zorgen wij ervoor dat uw beoogde serre op maat wordt gemaakt en afgeleverd bij u thuis. Dit betreft een compleet bouwpakket, met daarbij alle benodigde materialen om uw serre in Rotterdam goed te kunnen plaatsen.

Heeft u liever hulp bij het opzetten en de montage van uw serre? Geen probleem! Wij beschikken over zeer ervaren serrebouwers in Rotterdam en omstreken. Zij weten precies wat ze doen en zullen vakkundig uw serre voor u komen monteren en installeren. Wij garanderen de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Geniet het hele jaar door van uw tuin met uw nieuwe serre van PVS Buitenleven.

Bekijk onze houten overkappingen

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!