Serre Amersfoort

Wilt u t ook tijdens de wintermaanden nog kunnen genieten van uw tuin en het buitengevoel in Amersfoort? PVS Buitenleven helpt u hierbij! Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van veranda’s serres en overkappingen in Amersfoort. Onze serre zorgt voor de creatie van een tuin-woonkamer, waarbij de voordelen van buiten worden gecombineerd met de warmte en droogte vanbinnen. Wij maken deze serres op iedere gewenste maat en na een persoonlijk gesprek zorgen wij voor een ontwerp waarbij gelet wordt op de kleinste details. Hierbij gebruiken wij duurzame materialen en stevige constructies, waarmee wij een lange en onbezorgde levensduur garanderen.

Een uitgebreid assortiment aan serres in Amersfoort

Het aanbod serres bij PVS Buitenleven is erg uitgebreid, wij bieden verschillende soorten serres en overkappingen aan. Ook hebben wij een breed assortiment met accessoires die u kunt gebruiken voor uw serre of veranda. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie 3 zitsbank? Of een eikenhout tafel? U vindt het allemaal op onze accessoires pagina! Naast deze meubels hebben wij ook verschillende accessoires voor uw serre zoals: sierkussens, champagnekoelers en buitenlampen. Al onze accessoires zijn uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
serre amersfoort

Al onze producten en diensten

Veranda en overkapping

Tuinmeubelen

Hovenier

Onze showroom

Glazen serre Amersfoort

Het hele jaar heerlijk buiten zitten in Amersfoort, klinkt als een droom toch? Ons klimaat laat dit namelijk niet toe, waardoor het niet het gehele jaar warm genoeg is om buiten te zitten. Gelukkig zijn ook hier oplossingen voor en kunt u alsnog heerlijk blijven genieten van het buitenweer. Onze glazen serres zorgen precies hiervoor en geven u beschutting tijdens koude of regenachtige momenten. U kunt hierbij gemakkelijk glazen schuifdeuren monteren, die ervoor zorgen dat u gemakkelijk zelf de temperatuur kunt bepalen. In de zomer zet u de deuren open voor verkoeling, terwijl u in de winter gemakkelijk de deuren sluit en zo de warmte behoudt. Al onze glazen serres zijn gemaakt met warmte werend glas, waardoor u geen last zult krijgen van een broeikaseffect.

Aluminium Serre Amersfoort

Het aanschaffen van een aluminium serre hoeft niet duur te zijn. Als u deze koopt bij PVS Buitenleven bent u zelfs verzekerd van een lage prijs voor een hoge kwaliteit. Onze serres zijn beschikbaar in diverse modellen en prijsklassen en dit zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een prachtige serre. Kortom, onze serres bieden veel mogelijkheden waaronder het verlengen van warme zomeravonden.

Vraag offerte aan

Vraag offerte aan

Interesse in een op maat gemaakte veranda of overkapping? vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Serrebouwer Amersfoort

Met een serre zorgt u niet alleen voor een verlenging van uw huis, maar maakt u ook een ideale ruimte waarin u optimaal kunt genieten van zowel uw tuin als het buitenleven. Hierbij is er veel keuze in het materiaal, de kleur en zelfs de samenstelling. Serres zijn namelijk niet meer oudbolig en saai, maar juist hip en modern! De serrebouw heeft zich dan ook de afgelopen 20 jaar sterk ontwikkeld, waardoor er steeds meer mogelijkheden bij zijn gekomen. Natuurlijk zijn al onze serres goed te combineren met diverse aanpassingen waaronder: glazen schuifwanden, kleuren , materialen en afmetingen.

De beste aanbiedingen voor uw nieuwe serre in Amersfoort

Buiten het bieden van kwaliteit, bieden wij de beste prijs op al onze serres. Wij hebben dan ook regelmatig interessante aanbiedingen voor onder andere: voordelige houten & aluminium veranda’s, glazen onderdelen, moderne of landelijke veranda’s en verschillende serres. Wij plaatsen deze aanbiedingen geregeld op de website, maar ook in onze showroom kunt u deze aanbiedingen terugvinden. Kunt u niet in een keer het bedrag betalen? Geen probleem ook daar hebben wij oplossingen voor. Vraag gerust naar onze gespreid betalen opties die wij aanbieden.

serrebouwer Amersfoort
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen

De beste serres uit Amersfoort

PVS Buitenleven uit Den Bosch is een serrebouwer die ook in Amersfoort regelmatig serres plaatst. Al jaren zijn wij actief binnen deze branche en dus hebben wij al veel ervaring opgedaan. Hierdoor weten wij als geen ander wat belangrijk is qua keuze voor uw toekomstige serre. Graag informeren wij u hierover tijdens een bezoek aan onze showroom. Via onze webshop kunt u ook gemakkelijk deze serre pakketten bestellen. Wij leveren deze vervolgens als een compleet bouwpakket bij u af. Hierbij zitten alle benodigde materialen voor de serrebouw, waaronder grillo panelen en bevestigingsmateriaal. Heeft u liever direct hulp van een serrebouwer in Amersfoort? Ook dit kunnen wij voor u regelen! Wij beschikken namelijk over meerdere specialisten die graag deze serres voor u plaatsen.

Bekijk onze serres

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!