Serre Utrecht

Wilt u ook een mooie serre voor bij u thuis? PVS Buitenleven maakt voor u serres op iedere gewenste maat. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ontwerpen wij samen met u de serre en zorgen wij ervoor dat geen detail wordt vergeten. Door gebruik te maken van duurzame materialen en stevige constructies garanderen wij bovendien een lange en onbezorgde levensduur.

Met de aanbouw van een serre creëert u extra ruimte in de vorm van een tuin-woonkamer. Hierbij worden de voordelen van buiten gecombineerd met de warmte en droogte van binnen. Wilt u er ook in de wintermaanden warmpjes bij zitten en genieten van uw tuin en het buitengevoel? Laat u dan adviseren en helpen door PVS Buitenleven met het aanbouwen van een serre in Utrecht.

Op onze website kunt u ontdekken dat het aanbod van PVS Buitenleven erg uitgebreid is. Wij bieden verschillende soorten serres en overkappingen aan. Alles is in overleg met u! Het bouwpakket krijgt u kant-en-klaar overhandigd en bevat een duidelijke handleiding. Zo kunt u uw serre eenvoudig en snel in elkaar zetten en binnen no-time genieten van uw overkapping. Ook bieden wij een breed assortiment accessoires aan voor uw serre. Mocht u hulp nodig hebben, staat een ervaren team van montagespecialisten in Utrecht altijd voor u klaar om de serre vakkundig voor u te installeren.

aluminium veranda

Glazen serre Utrecht

Dankzij onze glazen schuifwanden kunt u van elk seizoen genieten in uw veranda. Schuif de glazen wanden lekker open in de zomer, of geniet van de koude winter terwijl u er lekker warm bij zit.

De afgesloten serre is dé ideale oplossing voor wie elk seizoen van zijn of haar tuin wil kunnen genieten. Om dit te kunnen doen, hebben wij bij PVS Buitenleven een breed assortiment aan glazen schuifwanden die op maat gemaakt en geleverd kunnen worden in en rondom Utrecht. Zo kunnen wij u serre altijd voorzien van beschutting. Wij zijn niet alleen in Utrecht te vinden, zo zijn wij ook de meest betrouwbare plaaster van uw serre in Eindhoven!

Al onze producten en diensten

Veranda en overkapping

Tuinmeubelen

Hovenier

Onze showroom

Aluminium serre Utrecht

Met een veranda in uw tuin verlengt u eenvoudig de heerlijke zomeravonden! Een strakke aluminium veranda hoeft niet duur te zijn, zeker niet als u shopt bij PVS Buitenleven! Onze aluminium veranda’s zijn beschikbaar in verschillende modellen en prijsklassen, waardoor er aan iedere wens voldaan kan worden.
Vraag offerte aan

Vraag offerte aan

Interesse in een op maat gemaakte veranda of overkapping? vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Serrebouwer Utrecht

Een serre is dé ideale ruimte om optimaal te kunnen genieten van uw tuin en het buitenleven. In de afgelopen jaren heeft het bouwproces van serres zich behoorlijk ontwikkeld. Waardoor de serre van bijvoorbeeld 20 jaar geleden er behoorlijk anders uitziet dan nu. De variatie in serres is heel uitgebreid, zo heeft u de keuze over verschillende kleuren, materialen en mate van luxe. Wij hebben veel verschillende standaard serres in ons assortiment waar u een keuze uit kunt maken. Daarnaast kunt u nog veel aanpassingen naar wens laten doen aan bijvoorbeeld de schuifwanden qua kleur, materiaal en afmeting.

PVS Buitenleven in Den Bosch is een serrebouwer die ook actief is in Utrecht en daar regelmatig serres plaatst. Wij hebben al vele jaren ervaring en weten inmiddels als geen ander wat belangrijk is bij de keuze van een serre. Tijdens een bezoek aan onze showroom informeren wij u graag over de mogelijkheden. U kunt ook online een order plaatsen. Op onze website kunt u eenvoudig verschillende modellen selecteren. Wij komen vervolgens het complete bouwpakket bij u aan de deur leveren. Het bouwpakket bestaat dan uiteraard uit de materialen voor de veranda, het bevestigingsmateriaal en de grillo panelen voor op het dak. Mocht u liever hebben dat wij de veranda komen plaatsen, staan wij altijd voor u klaar! Alles tegen een lage prijs, maar altijd van de beste kwaliteit!

0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen

Serre Utrechtdoor PVS Buitenleven

Als u opzoek bent naar interessante aanbiedingen, richtprijzen of wilt u ideeën opdoen? Kunt u altijd contact met ons opnemen en vragen naar onze aanbiedingen en nieuwste producten. Contact opnemen kunt u makkelijk doen via onderstaand contactformulier. Via de telefoon zijn wij ook altijd bereikbaar, of u kunt onze showroom in Utrecht binnenlopen. Opties zoals gespreid betalen zijn bij ons altijd bespreekbaar. PVS Buitenleven denkt graag met u mee om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken!
Bekijk onze houten overkappingen

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!