Terrasoverkapping op maat

Als u zowel op warme als koude dagen wilt genieten van uw tuin, dan bent u bij PVS Buitenleven aan het juiste adres. Met een terrasoverkapping op maat creëert u namelijk de perfecte oplossing om het maximale uit uw tuin te halen. Naast dat het een handige toevoeging is, geeft het een gezellige en moderne sfeer aan uw woning. Wij vertellen u met plezier meer over de mogelijkheden.
overkapping op maat

Voordelen terrasoverkapping op maat

Een terras overkapping heeft de nodige voordelen. Als u eenmaal een overkapping heeft uitgekozen en deze is gemonteerd, wilt u niet anders meer. In tegendeel: u had al veel eerder een terrasoverkapping willen kopen! Om te beginnen is een terrasoverkapping heel erg waardevol omdat u dan het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Of het regent, sneeuwt of de zon volop schijnt; u heeft altijd een beschutte plek waar u even plaats kunt nemen.

Oplossing in alle weersomstandigheden

Uw tuin moet natuurlijk ook uitnodigend zijn, wilt u er gaan zitten met vrienden of familie. In dat geval is een terrasoverkapping op maat de ideale manier om heerlijk buiten te vertoeven en tegelijkertijd die knusse sfeer te creëren die je normaal alleen krijgt met dekens en een warme open haard. Een terrasoverkapping op maat gemaakt voor uw tuin voelt als een warme jas en uw vrienden en familieleden zullen dat net zo ervaren. Komen er uiteindelijk toch momenten waarop u niet actief gebruik maakt van uw veranda? Dan kunt u er ook uw tuinmeubelen en andere materialen kwijt. Onder de overkapping zijn ze namelijk altijd goed beschermd tijdens extreme weersomstandigheden.

Al onze producten en diensten

Veranda en overkapping

Tuinmeubelen

Hovenier

Onze showroom

Mogelijkheden binnen terrasoverkappingen

Elke tuin is anders, dus iedere terrasoverkapping op maat hoort ook anders te zijn dan alle andere. Door de talloze mogelijkheden bij PVS Buitenleven bent u verzekerd van een unieke veranda. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende materialen voor de overkapping, de kleur en de toevoegingen die u wilt. U kunt daarnaast kiezen voor verlichting of zonwering. Waarom een zonwering op een overkapping positief kan uitpakken, leest u op deze pagina.

Vraag offerte aan

Vraag offerte aan

Interesse in een op maat gemaakte veranda of overkapping? vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk assortiment

Zoals we al zeiden, maken we in iedere tuin een andere, unieke terrasoverkapping. In sommige gevallen kan een aluminium overkapping beter bij uw huis en tuin passen dan een houten overkapping. Het tegenovergestelde kan dus ook het geval zijn. Heeft u een moderne woning en ziet uw tuin er ook strak en stijlvol uit? Dan raden we u aan om te kiezen voor een aluminium overkapping. Heeft u echter een woning met een karakteristiek of landelijk uiterlijk? Dan past een aluminium overkapping waarschijnlijk beter bij uw situatie.

Op onze website kunt u al een groot deel van het assortiment bekijken zodat u een idee heeft van de mogelijkheden. Wij raden u echter aan om ook een bezoekje te brengen aan onze showroom zodat u alles goed kunt zien en een weloverwogen keuze kunt maken.

0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen

Terrasoverkapping kopen bij PVS Buitenleven

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tuininrichting bent u bij PVS Buitenleven op de juiste plek als u overweegt een terrasoverkapping te kopen. Wij gaan namelijk altijd zorgvuldig te werk en zullen pas stoppen als alles naar uw wens is. De gewenste veranda of overkapping kunt u op verschillende manieren bestellen. Op de eerste plaats zou u de overkapping aan kunnen vragen middels het offerteformulier op onze website. Hierbij vult u alle gewenste onderdelen en materialen in en geeft u meteen de juiste afmetingen aan ons door.

Kom langs in de showroom

Volgens ons is het echter nog een betere optie als u langskomt in onze showroom om al uw wensen te bespreken. Wij nemen namelijk graag de tijd om met u te kijken naar alle mogelijkheden zodat u uiteindelijk met een tevreden gevoel huiswaarts gaat. Om optimaal voorbereid te zijn, raden we u ook aan om alvast de afmetingen van uw tuin en de beoogde plek voor de terrasoverkapping op maat te noteren. Op die manier kunnen we namelijk snel aan de slag om uw droomoverkapping te realiseren.

De beste services

Heeft u akkoord gegeven voor de overkapping, dan kunt u kiezen uit verschillende services. Ten eerste kunt u er voor kiezen om de montage aan ons over te laten, of om de veranda zelf te monteren. De meeste klanten kiezen ervoor om de terrasoverkapping op maat te laten installeren door onze professionals. U bent dan verzekerd van de juiste montage en daarbij rekenen wij geen voorrijkosten.

Kiest u er echter voor om de overkapping zelf te monteren, dan kunnen wij de materialen bij u bezorgen, of u haalt ze op in onze showroom in Den Bosch. U krijgt dan een kant- en-klaar pakket met handleiding waarmee u zelf aan de slag gaat. Op die manier is het ook voor u eenvoudig om de constructie op te tuigen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!