Serre Nijmegen

Heeft u altijd al het hele jaar door van uw tuin willen genieten? Geniet van het buitenleven met een serre aanbouw. Hiermee zit u altijd droog en beschut buiten, in uw nieuwe tuinkamer. Een serre in Nijmegen zorgt ervoor dat u korter bij de natuur komt te staan en waarmee u tijdens elk jaargetijde buiten kunt zijn.

Bent u op zoek naar een serre voor uw woning? PVS Buitenleven zorgt er samen met u voor dat u de serre krijgt die bij uw stijl past. In onze showroom heten wij u dan ook van harte welkom. Met advies op maat en vakmanschap zorgen onze ervaren medewerkers ervoor dat u altijd goed geholpen zult worden. Bespreek tijdens een persoonlijk gesprek met advies op maat al uw wensen. Alles is bespreekbaar bij ons, dus stel gerust al uw vragen.

Bij PVS Buitenleven vindt u een ruim aanbod aan veranda’s, overkappingen en serres. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een op maat gemaakte serre te bestellen. Echter kunt u ook voor een van de standaardafmetingen en stijlen kiezen. Een serre in Nijmegen was nog nooit zo makkelijk om in elkaar te monteren. Bij ons vindt u ook een groot aanbod aan verschillende accessoires die handig van pas kunnen komen voor uw serre. Mocht u liever wat extra handen nodig hebben bij het installeren en monteren van uw serre? Geen probleem! Het ervaren en professionele team van PVS Buitenleven zorgt daarvoor! Onze montagespecialisten komen dan vakkundig uw serre in Nijmegen voor u klaarmaken.

aluminium veranda

Glazen Serre Nijmegen

Een van de meest gekozen opties als het gaat om serrebouw tegenwoordig, zijn volledig glazen serres. Bij PVS Buitenleven hebben wij dan ook een ruim aanbod aan verschillende soorten glazen schuifwanden. Met een glazen serre in Nijmegen creëert u de ideale plek buiten om warm en droog te zitten, terwijl u van het buitenleven kunt genieten. Het enige dat u hoeft te doen is de stijl, het materiaal, de kleur en de afmetingen door te geven. Wij zorgen er dan voor dat alles op maat en naar wens gemaakt wordt.

 

Ook kunt u ervoor kiezen om glazen schuifwanden te laten installeren. Hiermee zet u gemakkelijk de deur open naar uw tuin. Zo zorgt u voor frisse lucht in uw serre en kunt u gemakkelijk van binnen naar buiten gaan.

Al onze producten en diensten

Veranda en Overkapping

Tuinmeubelen

Hovenier

Onze showroom

Aluminium Serre Nijmegen

Onze serres zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en modellen. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om te kunnen genieten van een serre in de tuin. Tegenwoordig wordt er vaak gebruik gemaakt van aluminium serres, in tegenstelling tot houten serres die voornamelijk vroeger populairder waren. Met een aluminium serre in Nijmegen bent u ook verzekerd van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het geeft een moderne look en strakke afwerking. Daarnaast zijn aluminium serres ook nog eens goed betaalbaar.
Vraag offerte aan

Vraag offerte aan

Interesse in een op maat gemaakte veranda of overkapping? vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Serrebouwer Nijmegen

Voor iedereen die het hele jaar door van hun tuin willen genieten, is een serre aanbouw wellicht de juiste oplossing. Hiermee komt u namelijk veel korter bij het buitenleven te staan. Ook wij zien een toename in populariteit van serres in de afgelopen jaren. Hierdoor heeft de serrebouw ook niet stilgezeten. Serres van tegenwoordig zijn een stuk anders dan die van 20 of 30 jaar geleden. Er is meer keuze dan ooit tevoren en vrijwel alles kan naar wens worden aangepast. Kies zelf welke kleur of materiaal u wilt en geef makkelijk de afmetingen door via onze website. Er zijn genoeg opties voor iedereen, waardoor u alles naar eigen smaak kunt bepalen.

U kunt bij PVS Buitenleven altijd terecht voor vragen of onduidelijkheden betreft serrebouw in Nijmegen. Al onze toegewijde medewerkers staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen. Of het nu gaat over serres, overkappingen, veranda’s of accessoires, onze medewerkers kunnen u zeker verder helpen. Daarnaast kunnen zij u ook alles vertellen over de mogelijkheden qua stijl, materiaal en kleur. De keuze is ruim. Liever een houten of aluminium serre? Een landelijke of moderne look? Door de jarenlange expertise van onze specialisten hoeft u zich zorgen te maken over uw toekomstige serre in Nijmegen. Wij kunnen u ook informeren over de richtprijzen en eventuele kortingen of aanbiedingen. Om het gemak te vergroten kunt u daarnaast gespreid betalen bij ons, dat is geen enkel probleem! Qua prijs-kwaliteit verhouding is PVS Buitenleven een van de betere serrebouwers in Nijmegen en omstreken. Daarbij denken wij graag met u mee! Op onze website kunt u alvast een beeld krijgen van uw beoogde serre. Hier kunt u namelijk al kiezen uit de verschillende opties en de nodige aanpassingen zelf al doorvoeren. Verander bijvoorbeeld de materiaalkeuze en de kleur. Dan krijgt u alvast een indicatie van het eindproduct.

0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen

Serre Nijmegen door PVS Buitenleven

Tijdens een bezoek aan onze showroom informeren en helpen wij u graag verder. Dit kan natuurlijk ook altijd via de telefoon. Via onze website is het vervolgens makkelijk om een serre te bestellen en naar persoonlijke wensen aan te passen. Dit kunt u ook doen in onze showroom met een helpende specialist erbij. Nadat alles bij ons is doorgekomen, zorgen wij ervoor dat uw beoogde serre op maat wordt gemaakt en afgeleverd bij u thuis. Dit betreft een compleet bouwpakket, met daarbij alle benodigde materialen om uw serre in Nijmegen goed te kunnen plaatsen.

Heeft u liever hulp bij het opzetten en de montage van uw serre? Geen probleem! Wij beschikken over zeer ervaren serrebouwers in Nijmegen en omstreken. Zij weten precies wat ze doen en zullen vakkundig uw serre voor u komen monteren en installeren. Wij garanderen de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Geniet het hele jaar door van uw tuin met uw nieuwe serre van PVS Buitenleven.

Bekijk onze houten overkappingen

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!