Houten overkapping Tilburg

PVS Buitenleven is dé plek als het gaat om houten overkappingen in Tilburg. Bij ons kunt u terecht voor overkappingen en veranda’s in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment van accessoires die kunnen worden gebruikt voor het aankleden van de overkapping. Met een overkapping in Tilburg is veel meer mogelijk dan veel mensen denken. Bij een overkapping is het mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande of vaste houten overkapping. Met een houten overkapping in Tilburg kunt u meer genieten van uw tuin dan dat u nu doet. Zowel in de zomer als ook in de winter zit u lekker droog onder de overkapping.
houten overkapping Tilburg

Houten veranda in Tilburg

Zoals gezegd kunt u kiezen voor een houten veranda aan huis in Tilburg die losstaat of juist vast. Een vaste houten veranda wordt door een van onze collega’s aan het huis vast gemonteerd. Deze optie zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld droog van de achterdeur van uw huis naar de garage kunt lopen. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld met de droger in de garage hebt staan. Zo kan kleding droog van de garage naar het huis gedragen kunnen worden. De kleur van het hout kan worden aangepast aan de stijl van de rest van het huis. Zo kunt u bij ons kiezen uit: geïmpregneerd hout, eikenhout, larikshout en vurenhout. Daarnaast kan het dak van de overkapping aangepast worden aan de van wens van u als klant. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten: dakbedekkingen en afmetingen. Zo sluit uw houten veranda in Tilburg dus helemaal aan bij uw stijl!
Bekijk onze houten veranda’s

Al onze producten en diensten

Veranda en Overkapping

Tuinmeubelen

Hovenier

Onze showroom

Voordelen van een houten overkapping in Tilburg

Bij PVS Buitenleven hebben wij al voor veel mensen een mooie houten overkapping in Tilburg mogen realiseren. Dit zorgt ervoor dat wij bekend zijn met de voordelen van een houten overkapping in Tilburg die onze klanten ervaren. Een eerste voordeel is al eerder benoemd: droog zitten. Met een overkapping kunt u tijdens een regenbui lekker droog zitten. Dit geldt zowel voor de zomer als ook de winter. Een tweede voordeel is dat een overkapping bij ons in termijnen en ook via iDeal betaald kan worden. Een voordeel waar veel klanten waarde aanhechten, is het feit dat een overkapping waarde aan het huis toevoegt. Een overkapping is dus een hele slimme investering. Als laatste geldt dat een overkapping natuurlijk een mooie toevoeging is aan uw tuin. De overkapping kan mooi aansluiten bij de stijl van het huis en bovendien een nieuwe dimensie toevoegen aan uw tuin. Een houten overkapping in Tilburg is dus een goed idee!
Vraag offerte aan

Vraag offerte aan

Interesse in een op maat gemaakte veranda of overkapping? vraag dan vrijblijvend een offerte aan!
houten overkapping Tilburg

Een houten overkapping installeren

Een houten overkapping in Tilburg kunt uzelf installeren. Dit kunt u heel eenvoudig doen doordat wij een duidelijk handleiding hebben. Zo kunt u wanneer u tijd heeft zelf aan de slag met uw nieuwe eigen houten overkapping. De houten overkapping in Tilburg wordt in een kant-en-klaar pakket geleverd. Bent u niet zo van het doe-het-zelven? Geen enkel probleem. Bij PVS Buitenleven helpt een vakkundige monteur u graag. Onze monteurs hebben veel ervaring met het monteren overkappingen. Wij gaan meteen aan de slag voor u nadat u een akkoord heeft gegeven. Wij bieden 10 jaar garantie (mits juist geïnstalleerd). Hiernaast betaalt u geen voorrijkosten voor de monteur die de houten overkapping in Tilburg komt installeren.
Bekijk onze houten veranda met glas
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen

Waarom kiezen voor PVS Buitenleven?

PVS Buitenleven is het adres voor overkappingen, veranda’s en vouwdaken. Hiernaast leveren wij ook zonneschermen die voor lekkere verkoeling zorgen in de zomer. Ondanks, dat onze winkel is gevestigd in ’s Hertogenbosch installeren wij ook overkappingen en veranda’s in Tilburg. Bij ons kunt u ook terecht voor accessoires voor deze overkappingen en veranda’s. Wij kunnen u zo volledig ontzorgen als het gaat om overkappingen en veranda’s. Leuk bijzettafeltje nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wilt u iets meer luxe? Een wijnkoeler of een aantal mooie sierkussens zorgen voor de luxe die u nodig heeft. Wilt graag een offerte ontvangen? Vraag de offerte aan en laat u verder informeren over onze mogelijkheden!
Bekijk onze houten overkappingen

Maak uw eigen droomtuin

Met een houten overkapping in Tilburg legt u de basis voor uw droomtuin. Naast het tegelwerk en het gazon is een overkapping een basis element in uw tuin. Bij het inrichten van uw droomtuin is het aan te raden om eerst te beginnen met deze onderdelen. Uiteindelijk kunt u dan kijken naar planten en andere details die goed passen bij de basiselementen. Zo richt u uw droomtuin in en weet u zeker dat u zult genieten!
houten overkapping Tilburg

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!