Houten overkapping Limburg

Wilt u een houten overkapping laten plaatsen in Limburg en bent u nog op zoek naar het juiste bedrijf waaraan u deze klus toevertrouwt? Bij ons bent u aan het goede adres. Ons team kan u helpen met het realiseren van uw droomoverkapping. In ons uitgebreide aanbod vindt u altijd een model dat perfect in uw tuin past. Met een houten overkapping in Limburg kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Wij kunnen de houten overkapping vrijstaand plaatsen, maar het is ook een mogelijkheid om deze aan uw huis of tuinhuis te plaatsen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Een houten overkapping in Limburg voegt karakter toe aan u w huis en u zult gegarandeerd meer woonplezier ervaren na het plaatsen van de overkapping. Nog een mooie bijkomstigheid: de waarde van uw woning kan met het installeren van een overkapping flink toenemen. Uw tuinmeubels staan bijvoorbeeld veilig en droog onder een houten overkapping.

Jarenlang plezier van uw overkapping

Wij vinden het belangrijk dat wij aan u een houten overkapping in Limburg leveren waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de levensduur. Wij maken gebruik van stevige constructies en duurzame materialen, waardoor we u jarenlang plezier kunnen beloven. Tevens luisteren we heel goed naar uw wensen en kunnen wij de overkapping op maat maken. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we graag met u de mogelijkheden. Door goed met u te overleggen en een inventarisatie te maken van uw tuin, kunnen we tot in de kleinste details uw wensen vervullen. Bovendien kunt u altijd vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ons aanbod aan veranda’s is heel uitgebreid. De kans dat u bij ons slaagt, is groot. Bij ons kunt u ook kiezen of u zelf uw overkapping wilt installeren of dat u het overlaat aan een van onze professionals. Wanneer u zelf de houten overkapping wilt installeren, laten we u niet aan uw lot over. U krijgt een kant- en klaar bouwpakket met alle benodigde materialen en een duidelijke handleiding. Uiteraard komen we ook met veel plezier uw veranda installeren als u dat fijner vindt. Door onze ervaring kunt u al binnen enkele uren genieten van uw houten overkapping in Limburg. Staat de overkapping, dan kunt u deze ook verder aankleden met accessoires uit ons assortiment.

Bekijk onze houten veranda’s

Al onze producten en diensten

Veranda en Overkapping

Tuinmeubelen

Hovenier

Onze showroom

Houten veranda Limburg

Met een van onze houten overkappingen of veranda’s kunt u alle kanten op. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw houten overkapping los te plaatsen, maar het is ook mogelijk om hem te combineren met een tuinhuis of schuur. Natuurlijk is het ook mogelijk om de overkapping aan het huis te bevestigen. In dat geval is het ook belangrijk om de houten overkapping aan te laten sluiten op uw huis en interieur. Dat is geen probleem als u voor één van onze overkappingen kiest. U kunt in ons assortiment bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren en verschillende houtsoorten. Denk aan eikenhout, vurenhout of douglas hout. Als kers op de taart kunt u kiezen voor bijpassende verlichting.
Overkappingen van trendhout

Vraag offerte aan

Interesse in een op maat gemaakte veranda of overkapping? vraag dan vrijblijvend een offerte aan!
houten overkapping Nijmegen

Houten terrasoverkapping van PVS buitenleven

We weten als geen ander dat een houten overkapping een flinke investering is en dat daar de hoogste kwaliteit tegenover moet staan. Dit beseffen we als geen ander. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de perfecte prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van veranda’s en overkappingen. Met een van onze overkappingen creëert u een zitplek waar u tijd kunt doorbrengen in uw tuin wanneer u maar wilt: in de zomer, in de winter, ’s avonds, tijdens een zonnige dag of op een regenachtige dag. Heeft u interesse gekregen in een van de overkappingen? Neem dan contact op voor verder advies of plaats online uw bestelling. Teven krijgt u bij de houten overkapping die u bij ons bestelt 10 jaar garantie en betaalt u geen voorrijkosten als u uw overkapping door een van onze experts laat monteren. U kunt uw betaling eventueel in termijnen doen. Wij werken met iDeal voor een soepel verloop van de betaling.
Vraag offerte aan
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen
0
+
Veranda's gemaakt
0
+
Tevreden klanten
0
+
Tuinen ontworpen
Het maakt voor ons niks uit in welk stadium van de tuinrichting bent. Of u nu al schetsen heeft laten maken of inspiratie wilt opdoen; u kunt altijd bij ons terecht. Wanneer u al schetsen heeft laten maken, kunt u deze meenemen naar onze showroom zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een overkapping of een veranda. Heeft u dat nog niet, dan kunt u ook alvast de afmetingen van uw tuin op papier zetten zodat we u toch al wat gerichter advies kunnen geven. Uiteraard kunt u ook altijd binnenlopen om alvast wat inspiratie op te doen.
Neem een kijkje in de showroom

Bekijk ons assortiment

U kunt bij ons voor nog meer terecht dan een houten overkapping alleen. Wij hebben ook mooie tuinmeubelen zoals loungesets en bijpassende tafels. Onze hovenier kan u ook voorzien van verder tuinadvies. Door zijn ervaring weet hij alles over tuinonderhoud en tuinontwerp en is hij bekend met het aanleggen van vijvers. Vijvers kunnen uw zicht vanuit de houten overkapping nog verder verfraaien. Besluit u de stap te wagen en een houten overkapping te nemen? Neem contact met ons op en wij verzekeren u dat uw tuin bij ons in goede handen is.
Bekijk onze tuinaccessoires

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!