Onze complete zijwanden

Een mooie veranda, is pas compleet als deze volledig voldoet aan uw wensen en aan uw gewenste beleving. Om u te helpen deze wensen werkelijkheid te laten worden hebben wij verschillende veranda accessoires in ons assortiment. Onder andere complete zijwanden en tochtstrips vallen hieronder. Beide accessoires kunnen gebruikt worden om uw overkapping dicht te maken en tocht vrij te maken. Onze accessoires zorgen ervoor dat uw veranda uniek kan worden afgewerkt.

Stel zijwand samen
Veranda

Onze type veranda's

Houten veranda

Aluminium veranda

Lamel veranda

Doek veranda

Verschillende zijwanden

Wij verkopen veel verschillende soorten complete zijwanden, die verkrijgbaar zijn in verschillende breedtes en 16mm dik zijn. Onze zijwanden zijn er in de uitvoeringen helder, ultra helder of opaal polycarbonaat. Die laatste geeft een melk witte kleur. Daarnaast hebben wij nog verschillende aluminium frames die leverbaar zijn in de kleuren Crémewit en Antraciet. De zijwanden van PVS buitenleven zijn te monteren onder elk merk en type terrasoverkapping.
complete zijwand

Zijwand polycarbonaat

Buiten glazen zijwanden leveren wij ook zijwanden in polycarbonaat. Dit materiaal kan 250 keer zijn eigen gewicht aan en kan daardoor in sommige situaties beter passen dan een glazenzijwand. Al met al zijn dit hele stevige zijwanden en zorgen zij ervoor dat er geen tocht binnen komt. Daarnaast zijn deze zijwanden van polycarbonaat heel stevig, weersbestendig en nagenoeg onbreekbaar. Hierdoor zijn deze zijwanden ideaal om te gebruiken onder veranda’s.

Zijwanden van glas

Natuurlijk leveren wij ook zijwanden van glas. Ook deze zijwanden zijn gevaardigd uit hoge kwaliteit materialen, maar zorgen daarnaast nog voor meer zicht op uw tuin. U hoeft ook niet bang te zijn dat de glazen platen snel breken. Onze glazen zijwanden zijn namelijk voorzien van gelaagd veiligheidsglas, wat zorgt dat zijwanden bestand zijn tegen hagel en inslag van andere voorwerpen. Bovendien zorgt het veiligheidsglas voor een extra bescherming tegen krassen van buitenaf.
veranda eindhoven

Houten veranda’s

Een houten veranda bij uw huis zorgt voor meer leefplezier en geeft een verlenging aan het buitenseizoen. Het kan gezien worden als de ideale plek om met zowel vrienden als familie te ontspannen. Ook benieuwd naar een houten veranda bij u thuis? PVS buitenleven maakt houten veranda’s en bijbehorende zijwanden voor iedere gewenste maat.
Houten veranda’s

Houten veranda’s

Een houten veranda bij uw huis zorgt voor meer leefplezier en geeft een verlenging aan het buitenseizoen. Het kan gezien worden als de ideale plek om met zowel vrienden als familie te ontspannen. Ook benieuwd naar een houten veranda bij u thuis? PVS buitenleven maakt houten veranda’s en bijbehorende zijwanden voor iedere gewenste maat.
Houten veranda’s
zonwering overkapping

Aluminium veranda’s

PVS buitenleven beschikt over een ruime ervaring in het vakkundig plaatsen van aluminium veranda’s , die verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en maten. Samen met u zorgen wij voor een ideale aluminium veranda in uw tuin. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Veranda accessoires

Met onze veranda accessoires maakt u uw veranda helemaal af. Onder andere kunnen wij u helpen met het leveren van hoge kwaliteit lichtaccessoires voor onder uw veranda, maar ook voor verschillende soorten meubels bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze accessoires voor uw veranda , kunt u de veranda naar wens afwerken.
Aluminium veranda

Showroom

PVS buitenleven beschikt ook over een showroom, waarmee u een volledige impressie krijgt van de mogelijkheden. Onder andere veranda’s, carports en glazen schuifwanden behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast maken wij ook blokhutten en terrasoverkappingen. Allemaal gevaardigd vanuit hoge kwaliteit materialen. Wij zorgen voor een mooi totaald beeld en een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding.
Showroom

Waarom uw overkapping dichtmaken

Wanneer u de beschikking heeft over een terrasoverkapping, zult u veel langer buiten kunnen zitten. Een terrasoverkapping is een heerlijk verblijf die u uitstekend beschermd tegen alle weersinvloeden. U zult ook merken dat u een langere tijd én een langere periode buiten kunt zitten. Maar wat als u het hele jaar buiten wilt kunnen zitten? Dan is het een goed idee om uw veranda dicht te maken. Wanneer u uw overkapping dichtmaakt, is het ook heerlijk om van uw tuin te genieten bij koud weer óf wanneer het slecht weer is.

Veranda dichtmaken

Het dichtmaken van een veranda is de ideale oplossing voor wie altijd en in alle jaargetijden heerlijk van zijn of haar tuin wilt genieten. Het uitzicht op uw tuin blijft ook belangrijk en om u daarbij te helpen hebben wij een uitgebreid assortiment van glazen zijwanden die we op maat kunnen leveren. Zo kunnen wij samen met u ervoor zorgen dat u altijd voorzien bent van een knusse beschutting tijdens zowel het voorjaar als najaar. Het mooie uitzicht op uw tuin blijft uiteraard behouden. Onze glazen schuifwanden maken het altijd mogelijk om de boel in de zomer lekker open te schuiven. Zo zult u ongeacht het seizoen altijd optimaal kunnen genieten van het buitenleven.

Neem contact op

Heeft u vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!